یکشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۱
۱۱ |
۳

هایجک استقلال از پرسپولیس کار را سخت کرد/ این دروازه‌بان رقیب ندارد

هایجک استقلال از پرسپولیس کار را سخت کرد/ این دروازه‌بان رقیب ندارد
منبع: فرهیختگان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یحیی گل محمدی تا به امروز دروازه‌بانی را به غیر از محمدرضا خالدآبادی برای حضور در پرسپولیس به درویش معرفی نکرده است.

باشگاه پرسپولیس روز گذشته آخرین اقدامات را برای جذب محمدرضا خالدآبادی انجام داد و حتی حاضر شد بخش عمده‌ای از رضایتنامه این بازیکن را به صورت نقد به این باشگاه پرداخت کند اما درنهایت باشگاه هوادار براساس توافقی که پیش از این باشگاه استقلال انجام داده بود رضایتنامه این گلر جوان را برای آبی‌پوشان صادر کرد.

با شرایط پیش‌آمده حالا پرسپولیس چاره‌ای ندارد جز اینکه برای جذب دروازه‌بان به سراغ گزینه خارجی برود. مشکل اینجاست که دروازه‌بان جدید سرخپوشان باید زیر ۲۳ سال باشد تا این تیم مجبور نباشد بازیکنی را از لیست بزرگسالان خود کنار بگذارد. یحیی در این مورد از چند روز پیش به ننکا، دستیار برزیلی خود ماموریت داده که یک گزینه مناسب برای رقابت با علیرضا بیرانوند پیدا کند اما قوانین خاص سازمان لیگ در مورد استخدام بازیکن خارجی باعث شده که این مساله کار ننکا را سخت کند.

آنچه مشخص است تا به امروز یحیی دروازه‌بانی را به غیر از محمدرضا خالدآبادی برای حضور در پرسپولیس به درویش معرفی نکرده است و با توجه به انتقال این دروازه‌بان به جمع آبی‌پوشان، احتمالا گزینه مدنظرش را به‌زودی به مدیریت باشگاه پرسپولیس معرفی خواهد کرد. قرمزها مدتی پیش مجوز جدایی قرضی احمد گوهری، گلر دوم خود در فصل قبل را صادر کردند تا این بازیکن در فصل جدید برای آلومینیوم اراک به میدان برود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۷
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۴
  • كيسه تهران IR ۱۱:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۱
    وقتي پولش ندادن ميفهمه چه خبتي كرده نمونش محمدي .....
    • علی DE ۱۳:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۱
      پولها و جام های اسنپی رو همه رو حکومت برای شما تهیه میکنه
  • سعید IR ۱۲:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۱
    یعنی شما انتظار داشتید که تیم هوادار استقلال!گلرشو بده به پرسپولیس
  • پنجعلی الغرافه IR ۱۳:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۱
    بخشی از پول رضایت نامه رو نقدا بدهد به کدام خزانه و بیت المال یا چاه نفت وصل هستید که این بودجه تیمتون تمومی نداره
  • امیرعلی IR ۱۴:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۱
    ببینید عربستان برای پیشرفت فوتبالش داره چیکار میکه اونوقت اوسکلای ایران هر روز دارن یه گوه دیگه میخورن... ننگ بر بیسوادی... ننگ بر کسی که تخصص ندارد و دنبال پست میگردد... ننگ بر شما که فقط دیوار ممانعت میسازید
  • . IR ۱۵:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۱
    تا کور شن اونایی که چشم دیدن پرسپولیس و موفقیتاش رو ندارن.
  • سعید IR ۱۶:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۱
    آقایون این خالدآبادی استقلال نخواست بیایید مال تا اشک گل ممد بازم درنیامده ببریدش??????????#گل ممد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی