شنبه ۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵
۴ |
۰

هدیه ویژه هوادار استقلال برای جواد نکونام/ شب شیرین سرمربی استقلال کامل شد

هدیه ویژه هوادار استقلال برای جواد نکونام/ شب شیرین سرمربی استقلال کامل شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی و مدیرعامل استقلال پس از برد شب گذشته با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

تیم فوتبال استقلال شب گذشته در بازی خانگی موفق شد ۳ امتیاز با ارزش را مقابل آلومینیوم اراک به دست بیاورد.

علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال که در ورزشگاه حضور داشت و به علت تحمل استرس زیاد قادر به گفت‌وگو با رسانه‌ها نبود، پس از سوت پایان بازی به رختکن تیم رفت و در جمع بازیکنان حاضر شد.

خطیر در دیدار با اعضای تیم ضمن گفت‌وگو با سرمربی و تقدیر از زحمات کادرفنی، به بازیکنان خسته نباشید و خدا قوت گفت. مدیرعامل استقلال همچنین ضمن تشکر از زحمات و تلاش‌های مربیان و بازیکنان، با آن‌ها دست داد و این برد را تبریک گفت.

ضمن اینکه سرمربی آبی‌ها پس از برد شب گذشته مورد استقبال چند هوادار خردسال که خودشان را به محل برگزاری کنفرانس خبری رسانده بودند قرار گرفت. نکونام همچنین هنگام بازگشت به رختکن در کنار زمین با چند هوادار عکس یادگاری گرفت و توسط برخی طرفداران تیم که در استادیوم مانده بودند تشویق شد.

همچنین پس از برد شب گذشته یکی از طرفداران استقلال با اهدای قالیچه‌ای به نکونام که تصویر خودش روی آن بود، از سرمربی تیم تقدیر و تشکر کرد. استقبال و تقدیر هواداران از نکونام و تیمش در هتل محل اقامت آبی‌ها و اطراف آن نیز ادامه داشت به طوری که برخی از بازیکنان در کنار خیابان با هواداران مشغول گرفتن عکس یادگاری بودند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • رضایاک اصلی۱۰ IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۶
    جمع کنید بابا کیسه کشای مسخره???
  • فرزاد IR ۱۸:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۶
    آقای خطیر استرس واسه چی داری عزیز، همه چیز جور جوره از فداراسیون گرفته تا داوری و غیرو، عزیز نگران بازیهای آینده هم نباش، همه چیز رو غلطکه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها