پنجشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۱
۱ |
۰

تنها در خانه؛ این استقلالی تهران ماند تا به ترکیب برگردد

تنها در خانه؛ این استقلالی تهران ماند تا به ترکیب برگردد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

استقلال در حالی به مصاف شمس آذر قزوین رفت که یکی از بازیکنان فیکس خود را همراه نداشت.

کارت قرمزی که محمدحسین مرادمند در بازی مقابل آلومینیوم گرفت موجب شد جواد نکونام نتواند از وجود این مدافع مقابل شمس آذر استفاده کند و اتفاقا عمق دفاعی استقلال در جدال روز پنج‌شنبه گاهی اوقات دچار مشکل و ناهماهنگی هم می‌شد.

مرادمند با دستور سرمربی استقلال همراه با کاروان شمس آذربه قزوین نرفت و در تهران ماندگار شد چون برایش تمرینات ویژه در نظر گرفته بودند تا از فرم بدنی خارج نشود. این مدافع یکی دو ساعت قبل از بازی استقلال به صورت انفرادی و بر اساس برنامه‌ای که مربی اسپانیایی استقلال در اختیارش گذاشته بود، کنار زمین چمن تمرین کرد تا از بقیه نفرات عقب نماند.

با توجه به اتفاقاتی که در بازی با شمس آذر اتفاق افتاد، احتمال این‌که محمدحسین مرادمند در بازی بعدی استقلال که مقابل تراکتور محسوب می‌شود در ترکیب ثابت قرار بگیرد اصلا کم نیست. این بازیکن آخرین گل‌زن استقلال در جدال مقابل پرسپولیس محسوب می‌شود؛ دربی که خرداد ماه برگزار شد و استقلال آن را با نتیجه دو بر یک واگذار کرد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • احمد IR ۲۲:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۱
    فقط می توانم بگویم درود بر شما نکونام با وجود سنگ اندازی های فروان سراه خود و باشگاه استقلال و نگرفتن بازیکنان مورد نظر شما همچنان تیم عالی کار می‌کند.. اگر با این دست فرمان پیش بروید تیم محبوب استقلال قهرمان خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی