دوشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۳
۲ |
۱

عکس| دیدار گرم گل‌محمدی با سرمربی استقلالی/ شاگرد سابق به آقا معلم رسید

عکس| دیدار گرم گل‌محمدی با سرمربی استقلالی/ شاگرد سابق به آقا معلم رسید
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربیان پرسپولیس و نساجی قبل از مسابقه دوستانه برخورد گرمی باهم داشتند.

 پرسپولیس و نساجی که به‌عنوان نمایندگان فوتبال ایران هفته آینده باید در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به ترتیب به مصاف النصر عربستان و مومبای سیتی هند بروند، برای حفظ آمادگی بیشتر خود و قرار گرفتن در شرایط بازی، عصر امروز در یک مسابقه دوستانه به مصاف هم خواهند رفت.

لحظاتی قبل از شروع مسابقه تدارکاتی پرسپولیس و نساجی و در زمان گرم کردن بازیکنان دو تیم در ورزشگاه دستگردی تهران، یحیی گل‌محمدی و سید مهدی رحمتی سرمربیان دو تیم برخورد گرمی با هم داشتند و لحظاتی در کنار هم دیده شدند.

پرسپولیس و نساجی قبل از شروع فصل و در تعطیلات هم با یکدیگر مسابقه تدارکاتی برگزار کردند و امروز هم در یک دیدار دوستانه دیگر در دستگردی به مصاف هم می روند تا بازیکنان‌شان در شرایط بازی بمانند.

نکته جالب توجه اینجاست که شاگردان یحیی گل‌محمدی و مهدی رحمتی قرار بود در هفته یازدهم لیگ برتر مقابل هم قرار بگیرند که این بازی به تعویق افتاد و قرار است در روز هشتم دی‌ماه انجام شود.

عکس| دیدار گرم گل‌محمدی با سرمربی استقلالی/ شاگرد سابق به آقا معلم رسید

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • شایان IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۳۰
    آقای مهدی رحمتی همیشه پاینده و سلامت باشی... استقلال همیشه سرور پرسپولسیه ????????
  • حاج رضا US ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۱
    یحیی به آخرخط رسیده.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی