نظرسنجی

شما کدام گزینه را برای نیمکت استقلال می پسندید؟
چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۴
۱ |
۰

واکنش سازمان لیگ فوتبال به درگیری شدید؛ از این اتفاقات زشت خجالت می‌کشیم/ چاره‌ای جز محرومیت سنگین نداریم!

واکنش سازمان لیگ فوتبال به درگیری شدید؛ از این اتفاقات زشت خجالت می‌کشیم/ چاره‌ای جز محرومیت سنگین نداریم!
منبع: تسنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مسئول برگزاری مسابقات رده نونهالان سازمان لیگ فوتبال از اتفاق رخ داده و درگیری در دیدار رده نونهالان ابراز تأسف کرد و گفت که با خاطیان برخورد خواهد شد.

در پایان دیدار رده نونهالان دو تیم بوکان و تراکتور که امروز در شهر تبریز برگزار شد، درگیری شدیدی بین هواداران و عوامل دو تیم رخ داد که منجر به زد و خورد در زمین مسابقه شد.

رضا عبدی مسئول برگزاری مسابقات رده نونهالان سازمان لیگ درباره این موضوع گفت: در جریان بازی اتفاقی رخ نداد و نتیجه به سود تیم بوکان به پایان رسید و این تیم به مرحله بعد صعود کرد. متأسفانه پس از پایان بازی ورود یکی از هواداران منتسب به تراکتور به زمین و درگیری او با کادر فنی تیم بوکان باعث رقم خوردن این صحنه‌های زشت شد.

وی ادامه داد: تیم بوکان پیروز بود و اعضای این تیم مشغول خوشحالی بودند، اما ظاهراً این شادی به مذاق هواداران تراکتور خوش نیامد و با ورود به زمین این درگیری را رقم زدند. در ادامه با ورود افراد دیگر این درگیری گسترش پیدا کرد و در نهایت با دخالت نیروی انتظامی درگیری تمام شد و آسیبی به کسی نرسید.

مسئول برگزاری لیگ رده‌های پایه سازمان عنوان کرد: واقعاً متأسفیم و از بروز این اتفاقات زشت خجالت می‌کشیم. خودمان هم شرمنده هستیم و چاره‌ای نداریم جز اینکه با جرائم سنگین و محرومیت جلوی این اتفاقات را بگیریم.

بیشتر بخوانید: واکنش به درگیری با بنیادی‌فر؛ بعد از بازی با استقلال می‌خواست ما را بزند!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

شما کدام گزینه را برای نیمکت استقلال می پسندید؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی