نظرسنجی

نتیجه بازی تیم ملی ایران و کره شمالی را پیش بینی کنید...
نتایج و سرنوشت سرمربیان موقت لیگ برتر/ شرایطی که فرهاد مجیدی و حمید مطهری هم تجربه کرده بودند!
زمان مطالعه: ۴ دقیقه

به بهانه انتخاب سهراب بختیاری زاده به عنوان سرمربی موقت تیم استقلال، به معرفی تعدادی از سرمربیان موقت لیگ برتر کشورمان در گذشته می‌پردازیم.

به گزارش خبرورزشی، پس از شکست تیم استقلال مقابل السد قطر، اعتراض هواداران این تیم به سرمربی خود بیش از پیش شدت گرفت تا در پایان این دیدار، جواد نکونام از سمت خود استعفا کند و مدیران استقلال با استعفای او موافقت کنند.

پس از استعفای نکونام، مسئولان باشگاه استقلال، ناچار به انتخاب سرمربی موقت شدند تا سهراب بختیاری زاده به عنوان سرمربی آبی ها کارش را آغاز کند.

هر چند مدیران باشگاه استقلال تاکید کرده اند که به زودی سرمربی مطرح خارجی هدایت آبی پوشان را برعهده خواهد گرفت اما تا آن زمان سهراب بختیاری زاده این فرصت را دارد که توانایی خود را نشان دهد.

در سال های اخیر مربیان زیادی به عنوان سرمربی موقت انتخاب شده اند که با نشان دادن توانایی هایشان بعدا به یک سرمربی تاثیرگذار تبدیل شده اند. هر چند برخی هم نتوانستند به این موفقیت ادامه دهند و فعلا از چرخه مربیان شاغل کنار رفته اند.

به همین بهانه به معرفی تعدادی از سرمربیان موقت که در لیگ برتر کشورمان فعالیت کردند می پردازیم.

حمید مطهری (پرسپولیس)

تاریخ انتصاب موقت: دی ۱۳۹۹

تعداد بازی‌ها: ۳ بازی

شرایط موقت: پس از جدایی یحیی گل‌محمدی از باشگاه شهر خودرو و مشکلات مدیریتی که در انتقال او به پرسپولیس به وجود آمد، حمید مطهری به‌طور موقت هدایت تیم پرسپولیس را در چند بازی بر عهده گرفت.

مطهری نتایج خوبی کسب کرد و پس از بازگشت گل‌محمدی به‌عنوان دستیار در کادر فنی ماند. مطهری بعدها به عنوان سرمربی نساجی مازندران منصوب شد و نتوانست انتظارات را برآورده سازد و مدتی هم به عنوان دستیار امیر قلعه نویی در تیم ملی ایران فعالیت داشت و در نیم فصل دوم فصل گذشته در چند بازی هدایت تراکتور تبریز را عهده دار شد و امسال هم با حضور یحیی گل محمدی در تیم فولاد خوزستان به عنوان دستیار این سرمربی فعالیت می‌کند.

مجتبی حسینی (ذوب‌آهن)

تاریخ انتصاب موقت: بهمن ۱۳۹۹

تعداد بازی‌ها: ۴ بازی

شرایط موقت: پس از اخراج رحمان رضایی به دلیل نتایج ضعیف ذوب‌آهن، مجتبی حسینی به عنوان سرمربی موقت انتخاب شد. او توانست تیم را در شرایط دشوار از سقوط نجات دهد.

حسینی پس از این چند بازی، به‌عنوان سرمربی دائم منصوب شد و تا پایان فصل ۱۳۹۹-۱۴۰۰ هدایت ذوب‌آهن را بر عهده داشت. او پس از اتمام فصل به تیم پیکان تهران پیوست و اکنون نیز هدایت تیم آلومینیوم را بر عهده دارد.

مهدی تارتار (نفت مسجد سلیمان)

تاریخ انتصاب موقت: شهریور ۱۳۹۹

تعداد بازی‌ها: ۶ بازی

شرایط موقت: پس از برکناری مجتبی حسینی به دلیل اختلافات با مدیران باشگاه، مهدی تارتار به‌طور موقت هدایت نفت مسجد سلیمان را بر عهده گرفت و موفق به کسب نتایج نسبتاً خوبی شد.

تارتار پس از اتمام نیم‌فصل اول به عنوان سرمربی دائم تیم انتخاب شد و توانست تیم را در میانه جدول لیگ نگه دارد. او بعداً هدایت تیم‌های ذوب‌آهن و پیکان را بر عهده گرفت و همچنان به فعالیت مربی‌گری در لیگ برتر ادامه می‌دهد و اکنون هدایت تیم گل گهر سیرجان را بر عهده دارد.

فرهاد مجیدی (استقلال)

تاریخ انتصاب موقت: دی ۱۳۹۸

تعداد بازی‌ها: ۸ بازی

شرایط موقت: پس از جدایی آندره‌آ استراماچونی از استقلال به دلیل مشکلات مالی باشگاه، فرهاد مجیدی به‌طور موقت سرمربی تیم شد. او توانست در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا نتایج قابل قبولی کسب کند.

پس از چند ماه، قرارداد مجیدی به‌طور دائمی تمدید شد و او هدایت استقلال را بر عهده گرفت. مجیدی در فصل ۱۴۰۰-۱۴۰۱ با استقلال قهرمان لیگ برتر شد و سپس به لیگ امارات رفت تا هدایت اتحاد کلباء را به عهده بگیرد. اکنون این سرمربی هدایت تیمی را بر عهده ندارد.

عبدالله ویسی (سپاهان)

تاریخ انتصاب موقت: مهر ۱۴۰۰

تعداد بازی‌ها: ۵ بازی

شرایط موقت: پس از برکناری محرم نویدکیا به دلیل نتایج ضعیف در لیگ، عبدالله ویسی به‌طور موقت سرمربی سپاهان شد و توانست در مدت کوتاهی تیم را از بحران خارج کند.

ویسی پس از چند بازی موفق در سپاهان به‌عنوان سرمربی دائمی معرفی نشد و در نهایت از باشگاه جدا شد. او سپس هدایت تیم‌هایی مانند استقلال خوزستان و شاهین بوشهر را بر عهده گرفت و همچنان در فوتبال ایران به فعالیت مربی‌گری ادامه می‌دهد و اکنون در لیگ دسته اول مشغول به فعالیت است.

علیرضا منصوریان (تراکتور)

تاریخ انتصاب موقت: شهریور ۱۴۰۰

تعداد بازی‌ها: ۳ بازی

شرایط موقت: پس از جدایی فیروز کریمی از تراکتور به دلیل نتایج ضعیف، علیرضا منصوریان به‌طور موقت هدایت این تیم را بر عهده گرفت و تیم را در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا همراهی کرد.

منصوریان پس از چند بازی اختلافات با مدیران تراکتور داشت و از این تیم جدا شد. او سپس به تیم‌های دیگر لیگ برتری رفت و اکنون نیز فعالیتی در فوتبال کشور ندارد.

سهراب بختیاری‌زاده (استقلال)

پس از جدایی جواد نکونام از هدایت تیم فوتبال استقلال تهران، مالکان باشگاه استقلال تصمیم گرفتند تا سهراب بختیاری زاده را به عنوان سرمربی موقت تیم خود انتخاب کنند. اولین تجربه بختیاری زاده با استقلال مقابل تیم هوادار خواهد بود و باید دید که آبی‌ها با هدایت این مربی چه نتایجی را کسب خواهند کرد. البته که رئیس هیأت مدیره استقلال قول حضور یک مربی سرشناس خارجی را به هواداران این تیم داده است.

بختیاری زاده اولین هدایت استقلال را از روی نیمکت این تیم، فردا مقابل تیم هوادار تجربه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: «موقت»؛ عنوانی شوم برای مربیان استقلال!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

نتیجه بازی تیم ملی ایران و کره شمالی را پیش بینی کنید...

پربازدید امروز

آخرین خبرها

بازرگانی