نظرسنجی

درمورد خداداد عزیزی چه برخوردی را لازم می‌دانید؟
یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۶
۱ |
۱

آخرین تمرین استقلال پیش از تقابل با الهلال/ موسیمانه مرور تاکتیک کرد

آخرین تمرین استقلال پیش از تقابل با الهلال/ موسیمانه مرور تاکتیک کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

آخرین جلسه تمرینی تیم فوتبال استقلال پیش از دیدار با الهلال در ورزشگاه کینگ‌دام آره‌نا به مدت ۶۰ دقیقه برگزار شد.

شاگردان پیتسو موسیمانه از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه به وقت تهران در زمین ورزشگاه اختصاصی باشگاه الهلال آخرین جلسه تمرین خود را برگزار کردند تا آخرین نکات فنی توسط بازیکنان مرور شود.

در ابتدای تمرین پیتسو موسیمانه و دستیارانش نکات فنی مدنظر خود را تشریح کردند و سپس بازیکنان به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند تا میزان آمادگی آن‌ها پیش از بازی با الهلال مشخص شود.

در ادامه تمرین و بنا به صلاحدید کادر فنی، بازیکنان به مرور کارهای ترکیبی و گروهی پرداختند تا برنامه‌های فنی کادرفنی برای دیدار فرداشب مرور شود.

رسانه‌های گروهی سعودی و خبرنگاران شبکه‌های تلویزیونی ابتدای تمرین امشب آبی پوشان را پوشش دادند.

تیم فوتبال استقلال در چارچوب رقابت‌های هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا فردا شب از ساعت ۲۱:۳۰ به مصاف الهلال عربستان خواهد رفت.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • رضا ۲۱:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۳
    کاملا از قیافه ها مشخصه که فردا هم می بازند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

درمورد خداداد عزیزی چه برخوردی را لازم می‌دانید؟

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها