پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۱
۲ |
۲
کلوب| استقلالی که دیگر رنگ شکست را نمی بیند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پنجمین بازی متوالی است که استقلالی ها از شکست و ناکامی ها فاصله گرفته اند، پنجمین هفته ایست که آبی پوشان دیگر در برابر حریفان خود احساس ناتوانی نمی کنند.

برد برابر مس رفسنجان سرآغاز بردهای آبی پوشان بود، سپس رفتن به تعطیلات دو هفته ای فیفادی و پس از آن دو بازی آسیایی در زمین حریفان و دو تساوی ارزشمند برابر آنها استقلال را دوباره راهی لیگ کرد.

برد برابر فولاد آن هم در خوزستان آبی پوشان را بیشتر از گذشته امیدوار کرد، دومین برد آبی ها با موسیمانه در لیگ هم بدست آمد و آن برد چهارمین بازی بود که استقلالی ها دیگر شکست نمی خوردند.

اولین بازی در جام حذفی برابر حریف سرسخت کرمانی هم برای آبی های پایتخت خوش یمن تمام شد. بازی های جام حذفی خلاف لیگ نیازی به تفاضل گل و بازی هایی با بردهای پرگل ندارد، استقلال هم توانست با تک گل بلانکو حریف کرمانی خود را شکست داده و راهی مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی شود.

به وضوح پیشرفت و انگیزه و شور و اشتیاق در ساق های بازیکنان استقلال در طی این شش هفته گذشته پیدا و روشن است، آبی پوشان آنقدر با انگیزه شده اند که گویی ابتدای فصل هرگز آن تیم شکست خورده و ناکام و حتی می شود گفت ترسو برابر هر حریفی نبوده اند.

استقلال آنقدر دگرگون شده است که کمتر هواداری باور می کند که این تیم در عرض دو ماه اینطور با سرمربی خارجی خود در حال جبران نتایج ابتدای فصل است. به قول معروف استقلال آنقدر خوب شده است که دیگر قرار نیست به این زودی ها رنگ شکست را ببیند.

محمود فخرالحاج| باشگاه خبرنگاران آزاد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • آبی IR ۰۹:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
    به برد مقابل گل گهر و الشرطه هم نیاز داریم و آلومینیوم چادر ملو و سپاهان
  • محمدطاها IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
    دمشگررررم موسیمانه??کاملا تغییرات تو تاکتیک تیمی و بدنی تیم مشهود است..مهمترین نکته نظم تیمی و ساختاری است که تو تیم شکل گرفته..

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی