نظرسنجی

مربی سال ۱۴۰۳ فوتبال ایران را شما انتخاب کنید...
دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۳
۰ |
۰

این دروازه‌بان اجازه نداد بازیکن استقلال ذخیره طلایی شود

این دروازه‌بان اجازه نداد بازیکن استقلال ذخیره طلایی شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اگر درخشش دروازه‌بان شمس آذر نبود، امیرعلی صادقی به عنوان ذخیره طلایی استقلال معرفی می‌شد.

به گزارش خبرورزشی، پس از مصدومیت جلال الدین ماشاریپوف، سرمربی استقلال امیرعلی صادقی را به جای او روانه میدان کرد و این بازیکن که در دوران سرمربیگری فرهاد مجیدی از او به عنوان یکی از پدیده‌های فوتبال ایران یاد می‌شد، طی دقایق ۲۹ و ۳۲ ضربات بسیار زیبایی را به سمت دروازه شمس آذر روانه کرد اما ضربه‌های او با درخشش فوق تصور محسن فروزان به گل تبدیل نشد. در واقع اگر سیوهای فوق العاده فروزان نبود، صادقی در همان نیمه اول مسابقه لقب ذخیره طلایی را به خود اختصاص داده و دو گل با پیراهن آبی به ثمر می‌رساند.

محسن فروزان خودش هم سابقه حضور در استقلال را یدک می‌کشد و در لیگ چهاردهم سنگربان فیکس آبی‌ها بود. او در نیمه اول بازی امروز دو موقعیت گل صددرصد را از استقلال گرفت.

این دروازه‌بان اجازه نداد بازیکن استقلال ذخیره طلایی شود
محسن فروزان درون دروازه شمس آذر قزوین در نیمه اول مانع گلزنی امیرعلی صادقی شد و اجازه نداد یکی از یباترین گل های لیگ برتر ثبت شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

مربی سال ۱۴۰۳ فوتبال ایران را شما انتخاب کنید...

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی