به گزارش خبرورزشی، شکست مقابل قرقیزستان در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ باعث شد تا مدیران قطری برای برکناری لوئیس گارسیا از نیمکت تیم ملی این کشور به جمعبندی برسند.
بعد از این اتفاق اسامی مختلفی برای جانشینی گارسیا مطرح شد که یکی از آنها گالتیه، سرمربی سابق پاریسنژرمن بود.
حالا اما فابریتزیو رومانو، خبرنگار سرشناس ایتالیایی خبر داده که خولن لوپتگی رسما با فدراسیون فوتبال قطر قرارداد امضا کرده است و سرمربی سابق رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا تا سال 2027 هدایت عنابیها را بر عهده خواهد گرفت.
قطر هماکنون با ۱۰ امتیاز رتبه چهارم جدول مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ در گروه خود را در اختیار دارد و ۳۶ روز دیگر میزبان تیم ملی ایران خواهد بود.
خولن لوپتگی قبل از انتخاب مارک ویلموتس به عنوان سرمربی تیم ملی ایران و جانشین کارلوس کی روش، گزینه اول مهدی تاج برای هدایت تیم ملی ایران بود اما به دلیل بیماری پدرش که آن زمان درگیر بیماری سرطان بود، این پیشنهاد را نپذیرفت.