به گزارش خبرورزشی، مس رفسنجان و پرسپولیس از ساعت ۱۹:۲۰ در ورزشگاه رفسنجان به مصاف هم رفتند. بازی با یک دقیقه سکوت به یاد درگذشتگان حادثه بندرعباس و زنده یاد بهمن صالح نیا آغاز شد.
پرسپولیس خیلی زود در این بازی به گل رسید. گلی که علی علیپور به ثمر رساند تا خودش دوباره به تنهایی صدرنشین جدول گلزنان برتر شود.
مس رفسنجان صفر - پرسپولیس ۳
گل: علی علیپور (۵ و ۲+۴۵) و سردار دورسون (۴۴)
اخطار: رضا جبیره (مس) علیرضا عنایت زاده (پرسپولیس)
اخراج:
داور: احمد محمدی. کمکها: فرهاد مروجی، صادق رستمی. داور چهارم: علی سام. ناظر: نادر جعفری.
داور VAR: کوپال ناظمی. کمک: محمدرضا تارخ
ترکیب مس: حامد لک، حسن جعفری، علی شجاعی، میثم تیموری(۴۶عیسی مرادی)، جلالالدین علی محمدی، سعید واسعی، محمد علینژاد، کوفی شولز، امیرحسین جولانی(۴۶محمد اکبری نسب)، رضا جبیره (۴۶محمدحسین کریم زاده)، محمد نژادمهدی
سرمربی: سیروس پورموسوی
ترکیب پرسپولیس: الکسی گندوز، میلاد محمدی، حسین کنعانی (۵۸ گولسیانی)، مرتضی پورعلی گنجی، فرشاد فرجی، یعقوب براجعه (۵۸ فرشاد احمدزاده)، سروش رفیعی، میلاد سرلک (۸۵ علیرضا عنایت زاده)، وحید امیری، علی علیپور (۸۵ عیسی آل کثیر) و سردار دورسون (۷۹ سعید مهری)
سرمربی: اسماعیل کارتال
گزارش بازی
دقیقه ۲: اولین موقعیت بازی نصیب پرسپولیس شد که سروش رفیعی کاشته را در زاویه ای مناسب به شکل نامناسب زد و در برگشت فرصت ضدحمله به حریف داد اما خودش با خطا، بازیکن پا به توپ مس را متوقف کرد.
دقیقه ۵: گل اول بازی برای پرسپولیس؛ ارسال میلاد محمدی را مدافع مس ناقص دفع کرد تا توپ نصیب علی علیپور فرصت طلب شود و آقای گل پرسپولیس هم با گلی دیدنی دروازه مس را باز کند.
دقیقه ۲۸: علی علیپور پایه گذار یک حمله گروهی شد و وحید امیری هم با حرکت ظریف خود دفاع مس را به هم ریخت اما میثم تیموری با دخالت به موقع دروازه لک را نجات داد.
دقیقه ۳۰: اگر ضربه سر حسن جعفری روی ارسال براجعه نبود، پرسپولیس به گل دوم می رسید اما جعفری ریسک نکرد و توپ را به کرنر زد.
دقیقه ۴۴: گل دوم برای پرسپولیس؛ ارسال میلاد محمدی از چپ به سردار دورسون رسید و او هم دروازه مس را برای بار دوم باز کرد.
دقیقه ۲+۴۵: گل سوم برای پرسپولیس؛ تیزهوشی علی علیپور باعث شد روی یک ارسال بلند از مرکز زمین، زودتر از مدافع حریف خودش را به توپ برساند و دروازه مس را برای بار سوم باز کند.
با شروع نیمه دوم سیروس پورموسوی دست به سه تعویض همزمان زد تا شاید گل های خورده را جبران کند.
دقیقه ۵۲: میلاد سرلک موقعیت مناسبی برای گلزنی داشت اما توپ با ضربه سر ضرب او با اختلاف اندک از کنار دروازه به اوت رفت.
دقیقه ۵۵: بهترین موقعیت مس رفسنجان نصیب عیسی مرادی شد و او هم ضربه سنگینی زد اما توپ با برخورد به تیر افقی دروازه به اوت رفت.
دقیقه ۶۶: علی علیپور در مصاف تک به تک با حامد لک، دروازه بان مس را هم جا گذاشت اما لک با تکل بلند مانع گلزنی آقای گل لیگ برتر شد.
دقیقه ۶۸: پاس تماشایی علیپور اگر به دورسون می رسید گل چهارم پرسپولیس می شد اما دورسون یک گام کم آورد.
دقیقه ۷۵: یک کاشته عالی از جلال علی محمدی با واکنش عالی تر گندوز همراه شد و دروازه بان پرسپولیس با مشت توپ را به کرنر فرستاد.
دقیقه ۸۰: ارسال عالی علی شجاعی را مدافعان پرسپولیس سراسیمه دفع کردند.
دقیقه ۸۷: خروج به موقع حامد لک دروازه مس را نجات داد.
دقیقه ۸۸: علی شجاعی فراری عالی روی دروازه داشت و دو پرسپولیسی را هم جا گذاشت اما مدافع حریف ارتباط او با یار هم دسته اش را قطع کرد و یک کرنر را به جان خرید.
دقیقه ۹۶: علی شجاعی پایه گذار یک حمله گروهی دیگر بود و توپ بعد از چند رفت و برگشت به جلال علی محمدی رسید اما ضربه نرم و فنی او را گندوز مهار کرد.
بازی با سوت داور سه بر صفر به سود پرسپولیس تمام شد.