به گزارش خبرورزشی، میودراگ بوژوویچ در حالی اواخر هفته گذشته ایران را ترک کرد که هنوز مطالباتش از دو باشگاه را دریافت نکرده است.
بوژوویچ که دوران موفقی را در استقلال سپری نکرد، پیش از حضور در این تیم هدایت استقلال خوزستان را به عهده داشت و نتایج خوبی را هم کسب کرد اما به دلیل دریافت نکردن مطالبات، قراردادش را فسخ کرد. پس از حضور در تهران مدیران باشگاه اهوازی با سرمربی مونته نگرویی توافق کردند که بخشی از دستمزد او را پرداخت کنند و بوژوویچ هم به همین دلیل از بخش دیگر آن چشم پوشی کرد اما آبیهای جنوب حتی به این توافق هم پایبند نبودند و به همین دلیل صبح امروز نوتیس سرمربی سابق استقلال خوزستان به دست مدیران رسید. اکنون آن ها ۱۰ روز زمان دارند تا مطالبات فرد متشکی را پرداخت کنند در غیر این صورت با پنجره بسته نقل و انتقالاتی رو به رو میشوند؛ آن هم در آستانه فصل نقل و انتقالات.
این درحالی است که بوژوویچ حقوقش از استقلال را هم دریافت نکرده و بدون دستمزد از ایران رفت. بنابراین اگر طی روزهای آینده مدیران باشگاه به فکر نیفتند، احتمالا به زودی مشابه چنین نوتیسی برای آبیهای پایتخت هم ارسال خواهد شد و آن زمان است که ممکن است حواشی و مشکلات جدیدی به وجود بیاید.