یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۵
۰ |
۱

استارت دوباره پرسپولیس بعد از دو روز استراحت؛ علیپور جانشین گندوز شد!

استارت دوباره پرسپولیس بعد از دو روز استراحت؛ علیپور جانشین گندوز شد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی علیپور در تمرین امروز پرسپولیس درون دروازه قرار گرفت.

به گزارش خبرورزشی، تمرین امروز پرسپولیس به جهت آماده‌سازی برای دیدار مقابل خیبر خرم‌آباد بعد از دو روز استراحت در زمین شماره ۳ ورزشگاه آزادی برگزار شد.

رسانه رسمی پرسپولیس در گزارش این تمرین نوشت:

/تمرین یکشنبه قرمزپوشان، ۷۵ دقیقه به طول انجامید و شامل برنامه‌های مختلفی می‌شد. ابتدا انجام حرکات کششی و نرمشی در گوشه‌ای از زمین در برنامه بود و پس از آن، بازیکنان وارد زمین شدند و پاسکاری‌های کوتاه و ترکیبی، حفظ توپ در قالب دو گروه و فوتبال درون تیمی را انجام دادند.

/امید عالیشاه و اوستون ارونوف به همراه محمدحسین کنعانی‌زادگان که در بازی برابر مس با مصدومیت مواجه شد، زیر نظر کادر پزشکی بودند و سایر بازیکنان بدون مشکل در اختیار کادر فنی بودند و تمرین کردند.

/اتفاق ویژه تمرین امروز؛ حضور ماهان و طه، دو کودک پرسپولیسی مبتلا به بیماری سندروم بود که با حضورشان رنگ و بوی دیگری به تمرین امروز بخشیدند. این دو کودک به قدری شیرین و بامزه بودند که حال و هوای بازیکنان و کادر فنی را عوض کردند و انرژی خاصی به تیم بخشیدند.

/قبل از آغاز تمرین، این دو کودک پرسپولیسی نزد بازیکنان و اعضای تیم آمده و با آنها دیدار و گفتگو کردند و حتی برای دقایقی کوتاه در کنار سرخپوشان به تمرین پرداختند و بعد از آن نیز با اعضای تیم، عکس یادگاری گرفتند.

/حتی کارتال سرمربی تیم و افشین پیروانی استقبال ویژه‌ای از این دو کودک کردند و کارتال برای لحظاتی با آنها فوتبال بازی کرد و افشین پیروانی نیز به نمایندگی از تیم، دو پیراهن پرسپولیس را به آنها هدیه داد.

/در پایان تمرین، بازیکنان به صورت آزاد، شوتزنی به سمت دروازه را انجام دادند. نکته جالب آن، این بود که علی علیپور دستکش به دست کرد و درون دروازه ایستاد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی