سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۱
۲ |
۰

در باشگاه استقلال هیچکس از ماتزاری خبر ندارد!

در باشگاه استقلال هیچکس از ماتزاری خبر ندارد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به نظر می رسد شایعه حضور سرمربی ایتالیایی در استقلال در حد همان حرف و صحبت است و نه چیز بیشتری.

به گزارش خبرورزشی، شایعات در خصوص حضور والتر ماتزاری روی نیمکت استقلال تمامی ندارند و هر روز یک خبر جدید در خصوص توافق سرمربی ایتالیایی با آبی ها شنیده می شود.

در شرایطی که منابع نزدیک به باشگاه استقلال ادعا کردند سرمربی سابق ناپولی از شروط عجیبش عقب نشینی کرده و آماده پذیرش هدایت این تیم است، حتی برخی از خبرنگاران ایتالیایی هم از مذاکره ماتزاری با باشگاه ایرانی خبر دادند اما انگار در سطح مدیریت هیچکس از حضور او در ایران اطلاعی ندارد! چند روز قبل و در حاشیه دیدار استقلال برابر آلومینیوم بود که علی نظری جویباری در واکنش به این شایعه گفته بود فعلا هیچ خبری نیست و هیچکدام از دیگر مدیران تیم هم در این خصوص روشنگری نکردند. تا اینکه امروز و در نشست خبری سخنگوی استقلال، حتی فردی که به عنوان سخنگو انتخاب شده هم به وضوح از پیشبرد مذاکرات اطلاعی نداشت و خب این چیز عجیبی نیست چرا که ساعده سیما نشان داد اصولا سررشته خاصی هم از سمت جدیدش ندارد!

جدای از این مسائل، اینکه حتی سخنگوی باشگاه هم در مورد اخبار مربوط به والتر ماتزاری اطلاعاتی نداشت تا با خبرنگاران در جریان بگذارد، حکایت از آن دارد که انگار مثل زمستان همه سر کار هستند و قرار نیست مرد ایتالیایی به تهران بیاید. هرچند پیش از این خبر داده بودیم حضور ماتزاری در استقلال همچنان در هاله ای از ابهام است و حالا هم که هیچکس در باشگاه حاضر نیست حتی کوچکترین اطلاعاتی در این خصوص ارائه دهد، این حس را القا می کند که اصلا صحبتی با ماتزاری در کار نبوده است.

بیشتر بخوانید: یاد و خاطره خلیل عقاب در باشگاه استقلال زنده شد!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی