پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳
۳ |
۲

دلیل احضار سرپرست استقلال به کمیته انضباطی مشخص شد

دلیل احضار سرپرست استقلال به کمیته انضباطی مشخص شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرپرست استقلال پس از بازی این تیم مقابل آلومینیوم اراک مصاحبه ای علیه سازمان لیگ فوتبال انجام داد که باعث شد کمیته انضباطی از او بابت صحبت هایش دفاعیه بخواهد.

به گزارش خبرورزشی، پس از اعلام برنامه دیدار تیم‌ها در مرحله نیمه نهایی جام حذفی توسط سازمان لیگ، ایمان عالمی در مصاحبه‌ای با کانال رسمی باشگاه استقلال به تصمیم سازمان لیگ در خصوص تاخیر یک روزه دیدار مرحله نیمه نهایی آبی‌پوشان با صنعت نفت در جام حذفی اعتراض کرد و این تصمیم را ناعادلانه و ظلم به هواداران این تیم دانست.

بلافاصله پس از این مصاحبه سرپرست تیم فوتبال استقلال با شکایت سازمان لیگ و به اتهام تشویش اذهان عمومی، نشر اکاذیب، اظهارات غیرمسئولانه، رفتار غیرحرفه‌ای و تحریک هواداران به کمیته انضباطی احضار شد.

عالمی ضمن اعتراض به تاخیر یک روزه دیدار نیمه نهایی استقلال در جام حذفی این مسئله را هم مطرح کرده بود که «وقتی سازمان لیگ در برنامه اعلام شده خود روز جمعه را به عنوان تاریخ برگزاری مسابقه نیمه نهایی اعلام کرده، چرا باید با تاخیر یک روزه این دیدار هواداران استقلال از تماشای آخرین بازی خانگی خود در تهران در یک روز تعطیل محروم شوند. آیا در فوتبال اروپا نیز چنین اتفاقاتی رخ می‌دهد؟ اگر قرار به تغییر زمان بازی‌های فوتبال است چرا تقویم مسابقات را پیش از برگزاری دیدارها اعلام می‌کنیم. باشگاه استقلال به شدت با تصمیم سازمان لیگ مخالف است.»

بیشتر بخوانید: مصاحبه عالمی کار دستش داد؛ احضار سرپرست استقلال به کمیته انضباطی!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • علی GB ۱۳:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۸
    اخه کجای شما به اروپا می خوره.
  • محمد IR ۲۳:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۸
    همش حاشیه سازی و ساختن دشمن فرضی به جای این کارها یه کم فکر تیم و هوادار باشید تیم موفق میشه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی