به گزارش خبرورزشی، با وجود تمام اختلافات موجود میان هواداران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، سرنوشت این دو تیم تهرانی با هم گره خورده است.
استقلال، پرسپولیس را به آسیا می فرستد؟ عنوان تیتر اول روزنامه خبرورزی فردا (شنبه، بیستم اردیبهشت ماه) است.
خبرورزشی به این موضوع پرداخته که آیا استقلال با متوقف کردن سپاهان، به آسیایی شدن پرسپولیس کمک می کند؟
پرسپولیس برای به دست آوردن نیم سهمیه باقی مانده لیگ نخبگان در آسیا چاره ای جز نایب قهرمانی در لیگ برتر ندارد. برای رسیدن به نایب قهرمانی هم پرسپولیس نیازمند این است که استقلال یقه سپاهان را بگیرد.
اگر استقلال سپاهان را در اصفهان متوقف کند، پرسپولیس با غلبه بر هوادار تهران به نایب قهرمانی لیگ برتر می رسد و همراه تراکتور به لیگ نخبگان آسیا می رود، با این تفاوت که تراکتور مستقیم در مرحله دوره ای رقابت می کند و نایب قهرمان لیگ برتر (چه سپاهان و چه پرسپولیس) باید ابتدا در پلی آف به میدان برود تا مجوز حضور در مرحله دوره ای را بگیرد.