یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۵:۱۰
۰ |
۰

بیمارستان اینتر تعطیل می شود؛ این یک دستور است!

بیمارستان اینتر تعطیل می شود؛ این یک دستور است!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

اینتر برنامه نهایی را آغاز کرده؛ شارژ دوباره در راه است. بیمارستان اینتر باید تعطیل شود، همه باید به فینال برسند؛ این یک دستور است!

به گزارش خبرورزشی، هدف مشخص است: تمام بازیکنان باید تا ۳۱ مه به اوج آمادگی برسند. پاوارد فعلاً از تمرینات کنار گذاشته شده، دمفرایس نیاز به مدیریت دقیق دارد، و به نظر می‌رسد چالهان‌اوغلو و باره‌لا از همین حالا آماده‌اند.

بیست و دو روز و ۴۹۶ کیلومتر؛ این فاصله‌ای است که اینتر را از موناکو جدا می‌کند—از فینال لیگ قهرمانان، از انتظار، از رؤیا. و مهم‌تر از همه، از هدف. ذهن اینتر روی ۳۱ مه متمرکز است. بدن‌ها هم باید همان مسیر را طی کنند. برای همین، از حالا تا روز فینال، مصرف انرژی بازیکنان—جسمی و ذهنی—با دقت مدیریت خواهد شد. این به معنی استراحت کامل بازیکنان اصلی نیست؛ چون روشن و خاموش کردن ناگهانی موتور در انتهای ماه اشتباه بزرگی است. با این حال، برخی بازیکنان بیش از بقیه به بازیابی نیاز دارند تا مقابل پاری‌سن‌ژرمن در بهترین وضعیت باشند.
دو سال پیش، اینتر آخرین بازی فصل را مقابل تورینو انجام داد؛ دیداری بی‌اهمیت از نظر جدول که تنها یک هفته پیش از فینال استانبول برگزار شد. در آن مسابقه، اینزاگی شش بازیکن اصلی ترکیب نهایی مقابل منچسترسیتی را به میدان فرستاد. این سناریو قرار است دوباره تکرار شود: در بازی آخر سری A برابر کومو، بسیاری از بازیکنان اصلی بازی خواهند کرد—شاید حتی بیشتر از آن فصل. اما در دو بازی پیش از آن، وضعیت بدنی کلی تیم نقش تعیین‌کننده‌ای دارد. احتمال تغییر زمان این دیدارها نیز مطرح شده که پیش‌تر در روزنامه به آن اشاره شده است. تمرین روز گذشته سبک بود، اما جلسه امروز تعیین‌کننده است و ترکیب تیم را می‌توان به سه گروه تقسیم کرد:

گروه اول: نیازمند بازیابی کامل
بنجامین پاوارد: به‌دلیل آسیب‌دیدگی مچ پای چپ، دو دیدار برابر بارسلونا را از دست داد. دیدار یکشنبه را نیز غایب است. بازی‌های بعدی برابر لاتزیو و کومو تحت نظر خواهد بود، چرا که از ۲۰ آوریل به این سو بازی نکرده است.
لائوتارو مارتینس و داویده فراتسی: هر دو با درد و آسیب جزیی بازی کردند و اگر دیدار مقابل بارسا حساس نبود، احتمالاً بازی نمی‌کردند. لائوتارو دیدار با تورینو را از دست می‌دهد و شاید تمرینات اختصاصی‌اش تا بعد از بازی با لاتزیو ادامه یابد. فراتسی هم به احتمال زیاد برابر تورینو غایب خواهد بود.

گروه دوم: دچار خستگی شدید
تورام، باستونی، میختاریان: تورام در بازی سه‌شنبه مؤثر بود ولی واضحاً از فرم ایده‌آل دور شده. باید تیزبینی‌اش را بازیابد. باستونی و میختاریان نیز از فشار بازی‌ها به‌شدت آسیب دیده‌اند و احتمالاً مقابل تورینو بازی نخواهند کرد.
دی‌مارکو و دمفرایس: انرژی آن‌ها باید تا بازی با کومو با دقت مدیریت شود. دمفرایس تازه از یک ماه و نیم غیبت برگشته و نیاز به استراحت دارد.
آچربی: احتمالاً فقط مقابل لاتزیو بازی خواهد کرد و در دو بازی دیگر غایب خواهد بود.

گروه سوم: آماده و در فرم
باره‌لا و چالهان‌اوغلو: باره‌لا با وجود بازی کامل و سنگین مقابل بارسا، به‌لطف آمادگی بدنی بالایش در وضعیت خوبی است. چالهان‌اوغلو هم شرایط مناسبی دارد؛ یکی از این دو احتمالاً در دیدار برابر تورینو حضور خواهد داشت.
کارلوس آگوستو: یکی از بازیکنان باثبات این فصل بوده (۴۲ بازی در ۵۵ مسابقه) و برای فینال نیز بازیکن کلیدی محسوب می‌شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی