دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵
۰ |
۰

فلیک پس از چهارمین پیروزی در ال‌کلاسیکو: شاید باید چکاپ قلبی بدهم؛ هنوز قهرمان نیستیم!

فلیک پس از چهارمین پیروزی در ال‌کلاسیکو: شاید باید چکاپ قلبی بدهم؛ هنوز قهرمان نیستیم!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

هانسی فلیک پس از پیروزی تماشایی بارسلونا مقابل رئال مادرید، در ال‌کلاسیکویی نفس‌گیر و سرنوشت‌ساز، هم از تلاش بی‌امان تیمش گفت، هم از فشار طاقت‌فرسای تقویم – و در نهایت، از امیدی زنده برای قهرمانی.

خبرورزشی | در شبی که ال‌کلاسیکو نفس‌ها را در سینه حبس کرد، بارسلونا با هانسی فلیک نه‌فقط به یک پیروزی حیاتی رسید، بلکه پیامی محکم به رقبا داد: تیمی که حتی در سخت‌ترین شرایط نیز تسلیم نمی‌شود. سرمربی آلمانی، با ترکیبی از شوخ‌طبعی و تحلیل فنی، درباره‌ی همه‌چیز سخن گفت: از مشکلات ساختار دفاعی تا مدیریت بازیکنان، از نمایش فران تورس تا رویاپردازی برای سه‌گانه. اما شاید مهم‌ترین پیام او، در یک جمله خلاصه می‌شد: «هنوز قهرمان نشده‌ایم – اما در مسیر درستی هستیم.»

سرمربی بارسلونا از بازگشت تماشایی تیمش، فشار تقویم، و امید به قهرمانی گفت.

هانسی فلیک پس از پیروزی ۴-۳ بارسلونا مقابل رئال مادرید، از ارزش این بازگشت بزرگ در دیداری گفت که می‌تواند سرنوشت قهرمانی در لالیگا را مشخص کند. او در مصاحبه با شبکه‌ی Movistar با لحنی آمیخته با شوخی و واقع‌بینی، گفت: «احتمالاً باید یک چکاپ قلبی انجام بدهم!»

فلیک افزود:

«پیروزی در چنین بازی‌ای، آن‌هم در ال‌کلاسیکو، فوق‌العاده است. رئال تیمی قدرتمند است. با نتیجه‌ی ۰-۲ عقب بودیم، اما برگشتیم. بعد از ۱۲۰ دقیقه بازی سخت مقابل اینتر، چنین نمایشی آسان نبود.»

همیشه یک گل بیشتر؟ نه دقیقاً.

وقتی از او پرسیدند آیا فلسفه‌اش این است که همیشه یک گل بیشتر از حریف بزند، پاسخ داد:

«راحت است که این‌طور بگوییم، اما هنوز باید در خیلی از زمینه‌ها پیشرفت کنیم، به‌ویژه در دفاع. وقتی خوب پرس می‌کنیم، اوضاع عالی‌ست، اما اگر اشتباه کنیم – مثل گل اول – بازی سخت می‌شود. امروز مقابل تیمی با بازیکنان سریع و باکیفیت قرار داشتیم. با این حال، تیم تصمیمات جمعی خوبی گرفت.»

نقد، حتی در اوج

سرمربی آلمانی با تأکید بر تقویم فشرده‌ی تیم و دشواری تمرکز روی جزئیات گفت:

«بهانه نیست، اما بازی هر سه روز یک‌بار، زمان تمرین را محدود می‌کند. در حال حاضر به آماده‌سازی فصل آینده فکر می‌کنیم، به‌ویژه در بهبود ساختار دفاعی‌مان.»

او از مدیریت یک ترکیب بزرگ گفت، اما عملکرد و روحیه‌ی بازیکنان را ستود:

«اداره‌ی یک تیم کامل آسان نیست، ولی بازیکنانم فوق‌العاده‌اند. آن‌ها عاشق تمرین و رقابت‌اند. وقتی تمرینات با این شدت برگزار می‌شود، بازی هم ساده‌تر خواهد بود.»

ستایش از فران تورس

برخلاف معمول، فلیک این‌بار از فران تورس به‌طور خاص تمجید کرد؛ بازیکنی که سه پاس گل داد:

«فران فوق‌العاده بود.»

او همچنین توضیح داد که به‌دلیل بازگشت لواندوفسکی از مصدومیت، ترجیح داد او را در نیمه‌ی دوم بازی ندهد.

هنوز کار تمام نشده

فلیک در پایان گفت:

«خودمان را هنوز قهرمان نمی‌دانیم. رسیدن به سه جام اتفاقی شگفت‌انگیز خواهد بود، اما هنوز یک برد دیگر لازم است. در باشگاهی مثل بارسلونا، هدف همیشه قهرمانی‌ست. سفر هنوز تمام نشده. ما می‌توانیم بهتر شویم، به‌ویژه در فاز دفاعی.»

او با این پیروزی، نه فقط تیمش را به قهرمانی نزدیک کرد، بلکه آرامشی دوباره به هواداران بارسا بازگرداند؛ آرامشی که در عین حال با عطش پیشرفت همراه است.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی