به گزارش خبرورزشی، ده دوازده روز قبل عکس نصف و نیمه ای از تیوی بیفوما در فضای مجازی منتشر شد که او را مقابل پوستر پرسپولیس نشان می داد.
همان زمان شایعه شد پرسپولیس و بیفوما قرارداد بسته اند. نزدیکان باشگاه پرسپولیس با قاطعیت این شایعه را تکذیب کردند اما امشب که ابتدا خبر رسید فولاد با بیفوما قرارداد بسته و سپس خبر تکمیلی حکایت از چرخش بیفوما به سمت پرسپولیس داشت، همان نزدیکان می گویند پرسپولیس یازده روز قبل با بیفوما توافق کرده بود.
عصر امروز ابتدا از اهواز خبر آمد که فولاد بیفوما را جذب کرده و ساعتی قبل برخی منابع خبری مدعی شدند بیفوما در آستانه پیوستن به فولاد، به سمت پرسپولیس پیچیده است اما یکی از نزدیکان پرسپولیس به خبرورزشی گفت: بیفوما یازده روز قبل به طور قطعی با پرسپولیس به توافق رسید و او در واقع از همان روز، دیگر پرسپولیسی شده است. این شایعه هایی که درباره توافق او با فولاد می شنوید هم صحت ندارد. بیفوما پرسپولیسی شده است.
این هم همان عکس معروفی است که ده روز قبل در فضای مجازی پخش شد.
در همین زمینه؛ بیفوما و فولاد، انتقالی که هنوز انجام نشده!
بیشتر بخوانید: تیوی بیفوما، پرسپولیسی شد! + عکس