به گزارش خبر ورزشی، دربی برگشت لیگ چهاردهم، روز بیست و پنجم اردیبهشت سال ۱۳۹۴ برگزار شد. مسابقهای که فوق العاده پرحاشیه از آب درآمد.
آخرین هفته لیگ چهاردهم در حالی برگزار شد که استقلال و پرسپولیس باید در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر میرفتند. دیداری که به لحاظ جدولی تاثیر خاصی برای دو تیم نداشت چون نه در کورس قهرمانی بودند و نه سهمیه لیگ قهرمانان میگرفتند اما فوق العاده پرحاشیه از آب درآمد.
برتری پرسپولیس به لطف گل علیپور
مسابقه برگزار شد و در نهایت پرسپولیس توانست با گلی که علی علیپور مهاجم شمالی خود به ثمر رساند، استقلال را با نتیجه یک بر صفر شکست بدهد و شاگردان برانکو ایوانکوویچ لیگ چهاردهم را با کامیابی به پایان رساندند. در واقع آن پیروزی باعث شد تا پرسپولیس بتواند استقلال را در لیگ چهاردهم دبل کند و آخرین ضربه را در آن فصل به آبی ها بزند.
کتک کاری بازیکنان استقلال و پرسپولیس
در پایان آن مسابقه امیر قلعه نویی از استقلال خداحافظی کرد و نیمکت این تیم را تحویل داد تا پرویز مظلومی هدایت آبیپوشان در لیگ پانزدهم را بر عهده بگیرد. از سوی دیگر، پس از خاتمه بازی میان حنیف عمرانزاده و سوشا مکانی دو بازیکن وقت استقلال و پرسپولیس درگیری شکل گرفت و کار حتی به برخورد فیزیکی هم کشیده شد.
بیشتر بخوانید:پرسپولیس با شکست استقلال مسیر قهرمانی را صاف کرد/ انتقاد فرهاد مجیدی از وزیر/ سنت شکنی یحیی گل محمدی در دربی