یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۲
۰ |
۰

دشداشه عربی بر تن دومین جام آسیا

دشداشه عربی بر تن دومین جام آسیا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم فوتبال الشارجه امارات با برتری مقابل تیم لاین سیتی سیلرز سنگاپور قهرمان لیگ قهرمانان آسیا ۲ شد.

به گزارش خبرورزشی، رقابت های لیگ قهرمانان آسیا، امروز به پایان رسید.

تیم‌های فوتبال الشارجه امارات و لاین سیتی سیلرز سنگاپور در فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲ امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت و از ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه بیشن رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی در پایان با برتری ۲ بر یک نماینده امارات خاتمه یافت تا الشارجه اولین قهرمان مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲ شود.

«فارس بن لاربی» ابتدا و در دقیقه ۷۵ الشارجه را پیش انداخت اما «ماکسیم لستین» در دقیقه ۱+ ۹۰ گل تساوی را برای نماینده سنگاپور به ثمر رساند.

این پایان کار نبود و «ملونی» در دقیقه ۷+ ۹۰ توانست برای دومین بار دروازه لاین سیتی سیلرز را باز کند و همین نتیجه تا پایان بازی باقی ماند تا الشارجه قهرمان سطح دو آسیا شود.

تیم‌های سپاهان و تراکتور هم نمایندگان ایران در این دوره از مسابقات بودند که سپاهان در مرحله گروهی و تراکتور در مرحله یک چهارم نهایی از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

بیشتر بخوانید: الشارجه فینالیست آسیا شد؛ مقاومت حریف تراکتور در دقایق پایانی شکست!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی