دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰
۲ |
۱

حضور ستاره سپاهان در یک تیم پرهوادار؟/ ادعای یک خبرگزاری

حضور ستاره سپاهان در یک تیم پرهوادار؟/ ادعای یک خبرگزاری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به نظر می رسد میلاد زکی پور تصمیم گرفته از جمع سپاهانی ها جدا شود و به یک تیم پرهوادار بپیوندد.

به گزارش خبرورزشی، میلاد زکی پور پس از حضور ناموفق در استقلال، به سپاهان بازگشت و موفق شد عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد.

در همین ارتباط مهر مدعی شد با توجه به عملکرد خوب زکی پور و علاقه کارترون به حفظ او، این بازیکن تصمیم گرفته از جمع طلایی پوشان جدا شود.

مهر نوشت: تیم فوتبال سپاهان فصل پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشت و در پایان لیگ برتر، شاگردان پاتریس کارترون موفق شدند با ۶۰ امتیاز و به دلیل برتری در دیدارهای رو در رو مقابل پرسپولیس و همچنین تفاضل گل برتر نسبت به این تیم عنوان نایب قهرمانی را از آن خود کنند تا سهمیه حضور در مرحله پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا برای فصل آینده را به دست آورند.

یکی از بازیکنانی که در نیم فصل به تیم سپاهان پیوست و توانست عملکرد خوبی را هم از خود به نمایش بگذارد، میلاد زکی‌پور بود که از استقلال جدا شد و بار دیگر پیراهن تیم سابق خود را بر تن کرد. زکی‌پور در پایان فصل با پیشنهاد یکی از تیم‌های پرطرفدار مواجه شده و امکان جدایی او از سپاهان وجود دارد اما تا این لحظه هنوز چیزی قطعی نیست. همچنین سپاهانی‌ها منتظر بازگشت امید نورافکن به تیمشان هستند. نورافکن که برای سپری کردن دوران خدمت مقدس سربازی راهی ملوان شده بود در پایان رقابت‌های جام حذفی به سپاهان باز خواهد گشت.

پاتریس کارترون هم علاقه خود نسبت به نورافکن را اعلام کرده و این احتمال وجود دارد که او در سپاهان ماندنی شود که در این صورت شاید زکی‌پور تصمیم بگیرد تا تجربه جدیدی را در پیراهن یک تیم پر طرفدار دیگر کسب کند.

بیشتر بخوانید: شکاری: بهترین‌ها را برای سپاهان آرزو می‌کنم!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی