سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰
۲ |
۰

شوک به فوتبال ایران؛ سهمیه تیم های باشگاهی کم شد!

شوک به فوتبال ایران؛ سهمیه تیم های باشگاهی کم شد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا سهمیۀ باشگاه‌های ایرانی در لیگ نخبگان آسیا کاهش پیدا کرد.

به گزارش خبرورزشی، کنفدراسیون فوتبال آسیا به‌صورت رسمی اعلام کرد سهمیۀ ایران در لیگ نخبگان آسیا برای دو فصل آینده از ۲ سهمیۀ مستقیم و یک غیرمستقیم به یک مستقیم و یک غیرمستقیم کاهش‌یافته است.

در رقابت‌های امسال، ‌ استقلال از مرحلۀ گروهی صعود کرد اما به النصر عربستان باخت و حذف شد. پرسپولیس دیگر نمایندۀ ایران در همان مرحلۀ گروهی از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در لیگ قهرمانان آسیا که سطح دوم رقابت‌های این قاره حساب می‌شود، تراکتور تا مرحلۀ یک‌چهارم نهایی پیش رفت اما در ضربات پنالتی به التعاون عربستان باخت. سپاهان نیز در مرحلۀ گروهی موفق به صعود نشد. ایران برای دو فصل بعد در این جام یک سهمیۀ غیرمستقیم دارد.

بیشتر بخوانید: هشتگ آزمون شرافت/ پرسپولیسی ها دست از سر استقلال برنمی دارند؛ شما کم آوردید!

شوک به فوتبال ایران؛ سهمیه تیم های باشگاهی کم شد!

همین نتایج باعث شد تا در رده‌بندی، ایران با ۶۸.۹۰۷ امتیاز پایین‌تر از عربستان، ژاپن، کره جنوبی، امارات و قطر در جایگاه ششم آسیا قرار بگیرد و سهمیه‌اش کم شود.

شوک به فوتبال ایران؛ سهمیه تیم های باشگاهی کم شد!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۱
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • لونگ صفر ستاره IR ۱۸:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۰
    یعنی بخاطر پرسپولیس، استقلال راهم قربانی میکنند؟!!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی