چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸
۰ |
۰

رد یک شایعه عجیب؛ دروازه بان استقلال نمی تواند قرضی جدا شود!

رد یک شایعه عجیب؛ دروازه بان استقلال نمی تواند قرضی جدا شود!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

خلاف شایعات منتشره دروازه بان استقلال شرایط انتقال قرضی به  باشگاه دیگر را ندارد.

به گزارش خبرورزشی، در روزهای اخیر شایعاتی در مورد جدایی قرضی محمدرضا خالدآبادی از استقلال منتشر شده است اما طبق قانون فقط جدایی او به صورت قطعی امکان پذیر است.

محمدرضا خالدآبادی فقط یک سال دیگر با استقلال قرارداد دارد و به همین دلیل امکان انتقال قرضی او وجود ندارد و باشگاه فقط می تواند به صورت قطعی و با دریافت پول رضایتنامه، زمینه انتقال او را فراهم کند. 

با این شرایط انتقال قرضی خالدآبادی فقط در شرایطی امکان پذیر است که باشگاه قرارداد او را تمدید کند و در غیر اینصورت این بازیکن به صورت قطعی باید از جمع آبی ها جدا شود.

مدیران استقلال در حال بررسی گزینه‌های جایگزین برای خط دروازه‌بانی هستند و احتمالاً او را به صورت دائم به تیم دیگری واگذار خواهند کرد. در عین حال، سیدحسین حسینی همچنان دروازه‌بان اول استقلال است و باشگاه در حال تمدید قرارداد با اوست.

انتقال قرضی خالدآبادی در شرایط فعلی غیرممکن است و تنها در صورت تمدید قرارداد یا فروش قطعی می‌تواند از استقلال جدا شود. با توجه به برنامه‌های نقل‌وانتقالاتی استقلال، به نظر می‌رسد آینده این دروازه‌بان به زودی مشخص خواهد شد.

اینجا را ببینید: لگد به بطری و تکل‌های خشن/ شرح تمام رفتارهای منجر به اخراج اندونگ!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی