دوشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶
۱ |
۰

مدیرعامل استقلال تکذیب کرد؛ کاریله گزینه استقلال نیست!

مدیرعامل استقلال تکذیب کرد؛ کاریله گزینه استقلال نیست!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

مدیرعامل استقلال در یک مصاحبه مفصل اخباری که در مورد حضور فابیو کاریله به عنوان سرمربی این تیم مطرح می شود را تکذیب کرد.

به گزارش خبرورزشی، از شب گذشته اخباری در مورد توافق نهایی استقلال با فابیو کاریله برزیلی برای سرمربیگری در این تیم مطرح شده است و گفته شده او بعد از فینال جام حذفی با آبی ها قرارداد امضا می کند.

با این حال علی نظری جویباری در یک مصاحبه مفصل با رسانه رسمی باشگاه استقلال این خبر را تکذیب کرد: متاسفانه در روزهای اخیر جریان‌های ضد استقلالی برای برهم زدن تمرکز تیم از هیچ اقدامی دریغ نکردند. آنها با انتشار فهرست بازیکنان ورودی و خروجی استقلال سعی کردند تمرکز و آرامش بازیکنان را برهم زنند. در گام بعدی این جریان مخرب گزینه‌های مدنظر خود را به عنوان سرمربی فصل آینده معرفی کردند در شرایطی که هیچ یک از این اخبار مورد تایید باشگاه استقلال نیست.

او در مورد صعود استقلال به فینال جام حذفی هم گفت: ماموریت بزرگ هنوز تمام نشده و بر این اساس همه با هم متحد و یکدل قاطعانه از مجموعه کادرفنی و بازیکنان حمایت خواهیم کرد تا روز پنجشنبه به امید خدا با کسب جام قهرمانی رقابت‌های حذفی یک خاطره شیرین و به یادماندنی را در کنار یکدیگر به ثبت برسانیم.

او ادامه داد: هواداران فهیم استقلال با  نمایش دلپذیر خود در جریان بازی با نفت آبادان در ورزشگاه آزادی ثابت کردند هیچگاه تیم را تنها نخواهند گذاشت. یقین دارم روز پنجشنبه نیز همچون همیشه شاهد حضور گرم هواداران خونگرم استقلال در فینال جام حذفی نیز خواهیم بود تا بهترین نتیجه ممکن برای استقلال به ثبت برسد. بازیکنان و اعضای کادرفنی تمام توان و انرژی خود را به کار گرفته‌اند تا بهترین اتفاق فصل جاری را با کسب جام قهرمانی رقم زنند. مطمئنا هواداران محترم استقلال نیز در این امر کنار بازیکنان و کادرفنی خواهند بود.

مدیرعامل استقلال در مورد ادامه فعالیت مجتبی جباری در استقلال هم گفت: تمام ارکان مدیریتی باشگاه استقلال تمام قد از کادرفنی و بازیکنان حمایت کامل را به عمل خواهند آورد و در جهت حفظ آرامش از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد. امید داریم هواداران باشگاه استقلال نیز با درک شرایط کنونی از دامن زدن به اخبار غیر واقعی روزهای اخیر که توسط بدخواهان باشگاه استقلال منتشر می‌شود هیچ توجهی نداشته باشند تا تمرکز تیم به صورت کامل حفظ شود.

علی نظری جویباری در پایان گفت: اعضای هیات مدیره، مدیرعامل و کلیه ارکان مدیریتی باشگاه به شکل کامل از آقای مجتبی جباری حمایت خواهند کرد و اجازه نخواهیم داد در آستانه بازی مهم و حساس فینال جریان‌های منفعت طلب با انتشار اسامی غیر واقعی تمرکز و آرامش تیم را تخریب کنند. از هواداران محترم نیز خواهشمندیم اخبار رسمی را از طریق رسانه‌های تائید شده باشگاه دنبال کنند تا شایعه سازان در دستیابی به هدف شوم خود ناکام بمانند.

اینجا را ببینید: استقلالی ها به اردو می روند

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی