پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲
۰ |
۰

سرمربی استقلال و ماجرایی که هرگز فراموش نکرد

خرداد و تلخ‌ترین جام مجتبی جباری

خرداد و تلخ‌ترین جام مجتبی جباری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سومین ماه بهار خاطره بسیار تلخی را برای سرمربی استقلال زنده می‌کند.

به گزارش خبر ورزشی، مجتبی جباری که تا ساعاتی دیگر تیمش را برای کسب مقام قهرمانی جام حذفی به میدان می‌فرستد، سابقه گرفتن عکس یادگاری با کاپ قهرمانی جام حذفی در خرداد ماه را دارد و البته یک خاطره تلخ نیز از همین ماه تا ابد در ذهنش یادگار مانده است.

شاگردان جباری در حالی شامگاه پنجشنبه به مصاف ملوان بندر انزلی خواهند رفت که سرمربی استقلال خودش در ۲۷ خرداد سال ۱۳۸۷ تحت عنوان یکی از آبی‌پوشان ملی‌پوش، در جدال برگشت جام حذفی آن فصل به مصاف پگاه گیلان رفت. دیداری که با برتری ۳ بر صفر استقلال و قهرمانی این تیم در جام حذفی توام شد ولی در کنار این اتفاق شیرین، واقعه‌ای بسیار تلخ نیز دقیقاً همان روز برای مجتبی رخ داد.

صبح روز بیست و هفتم خرداد سال ۱۳۸۷ پدر عزیز مجتبی جباری که از جانبازان جنگ تحمیلی هم محسوب می‌شد، چشم از جهان فرو بست و مسافر ابدیت شد ولی کادر فنی و مدیریتی باشگاه استقلال ترجیح دادند برای حفظ روحیه مجتبی و کل تیم، این اتفاق را چند ساعت دیرتر با او در میان بگذارند. جباری در حالی به میدان رفت که نمی‌دانست پدرش فوت شده است. جباری یکی از گل‌های استقلال را به ثمر رساند و در جشن قهرمانی آبی‌پوشان هم حاضر شد.

طبق هماهنگی‌های صورت گرفته میان فتح‌الله‌زاده، قلعه نویی و علیرضا منصوریان، قرار شد منصوریان که همان روز بازی خداحافظی خود را برگزار کرده بود، مجتبی را به سوی منزل ببرد و در مسیر قضیه را با او در میان بگذارد. همین نقشه هم پیاده شد و این مهره تکنیکی،ساعاتی پس از قهرمانی استقلال در جام حذفی فهمید باید پیراهن سیاه بر تن کند.

حالا مجتبی دوباره به خرداد رسیده و ۱۹ روز دیگر سالگرد درگذشت پدر محترم سرمربی استقلال است. مردی که برای تماشای مسابقات فرزندش همیشه به ورزشگاه آزادی می‌آمد. بدون شک سرمربی کنونی استقلال هرگز تلخی آن اتفاق را فراموش نمی‌کند ولی بسیار امیدوار است که برای دومین مرتبه در خرداد ماه با استقلال قهرمان جام حذفی شود.البته جباری یک بار دیگر هم در اسفند سال ۱۳۹۰ با استقلال قهرمانی جام حذفی را به دست آورد بنابراین اگر امشب تیمش موفق به انجام چنین کاری شود، سومین قهرمانی جام حذفی با استقلال و البته نخستین کاپ خود در مقام سرمربی این تیم را به دست خواهد آورد.

بیشتر بخوانید:فینال مضاعف| مجتبی جباری به روز سرنوشت ساز رسید؛ قهرمان شو و سرمربی بمان!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی