جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۲
۰ |
۰

چشمی کنار بختیاری زاده؛ آمار جالب شاگرد و سرمربی!

چشمی کنار بختیاری زاده؛ آمار جالب شاگرد و سرمربی!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

روزبه چشمی گل قهرمانی استقلال در جام حذفی را به ثمر رساند تا به یک دستاورد جالب برسد.

به گزارش خبرورزشی، استقلال با گل دقیقه ۱۲۰ روزبه چشمی، فصل پر از چالش و سختی‌اش را با کسب یک جام به پایان رساند.

آبی‌ها امسال ناکامی‌های زیادی را تجربه کردند اما دست آخر با بالای سر بردن جام، کامیاب شدند و جواز حضور در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا را هم بدست آوردند. قهرمان استقلال در راه کسب جام حذفی، کاپیتان دوم تیم بود که او هم امسال فشارهای زیادی را تحمل کرد اما گل پیروزی برابر ملوان را به ثمر رساند تا هم تیمش پس از ۷ سال این کاپ را بدست بیاورد و هم خودش صاحب یک دستاورد ویژه شود.

روزبه چشمی اکنون یکی از دو بازیکن تاریخ استقلال است که هم در فینال جام حذفی گل زده، هم در دربی سابقه گشودن دروازه پرسپولیس را داشته و هم در جام جهانی تجربه گلزنی را دارد. او اکنون به رکوردی رسیده که سال‌ها قبل، سهراب بختیاری زاده هم آن را تجربه کرده بود و جالب اینکه سهراب امسال در دو مقطع هدایت استقلال را به عهده داشت و حتی یکی از بردهای تیم در جام حذفی که مقابل شمس آذر بود هم زیر نظر او بدست آمد!

البته دستاورد چشمی از جهاتی خاص‌تر است چون گلزنی او در جام جهانی مقابل ولز زمانی ثبت شد که نماینده استقلال بود ولی بختیاری زاده دروازه آنگولا را در شرایطی گشود که در تیم صباباطری حضور داشت. ضمن اینکه گل سهراب در دربی، به فینال جام حذفی سال ۱۳۷۸ برمی‌گردد که در نهایت هم آبی‌ها نتیجه و جام را به رقیب دیرینه واگذار کردند.

اینجا را ببینید: گل قهرمانی روزبه چشمی به ملوان +فیلم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی