جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۱
۰ |
۰

تونل زمان؛ ۲۲ سال قبل در چنین روزی؛ ۲۳ خرداد ۱۳۸۲

پرسپولیس به آزادی برگشت و استقلال را برد/ باختی که امیر قلعه نویی را به استقلال نزدیک کرد

پرسپولیس به آزادی برگشت و استقلال را برد/ باختی که امیر قلعه نویی را به استقلال نزدیک کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پرسپولیس ۲۲ سال قبل در چنین روزی توانست استقلال را شکست بدهد و یک پیروزی مهم به هوادارانش هدیه کند.

به گزارش خبر ورزشی، جدال برگشت استقلال و پرسپولیس در دومین دوره رقابت‌های لیگ برتر ۲۳ خرداد سال ۱۳۸۲ برگزار شد.

این مسابقه در حالی شروع شد که کار بازسازی ورزشگاه آزادی تازه پس از ماه‌ها به پایان رسیده بود و خلاف دربی رفت که به میزبانی شهر تبریز برگزار شد و با تساوی یک- یک خاتمه یافت، هواداران دو تیم دوباره در مهمترین استادیوم کشور گرد هم آمده بودند تا شاهد تقابل آبی و قرمز پایتخت باشند.

پیروزی پرسپولیس

انصافاً پرسپولیس در دربی بیست و سوم خرداد سال ۸۲ بهتر از استقلال بود و در نهایت هم توانست حریف خود را با نتیجه ۲ بر یک شکست بدهد. یحیی گل محمدی و بهنام ابوالقاسم‌پور گل‌های مردان علی پروین را به ثمر رساندند و علیرضا اکبرپور هم تک گل شاگردان منصور پورحیدری را زد.

نزدیک شدن قلعه نویی به استقلال

استقلال در آن مقطع روزهای پرتلاطمی را سپری می‌کرد چون رولند کخ برکنار شده و هدایت این تیم بر عهده منصور پورحیدری فقید و جواد زرینچه گذاشته شده بود. شکست آبی پوشان در دربی فوق، کسب نتایج متزلزل و البته ماندگار شدن استقلال اهواز در لیگ برتر که توسط امیر قلعه نویی هدایت می‌شد، در نهایت زمینه را فراهم کرد تا قلعه نویی تابستان سال ۸۲ به عنوان سرمربی استقلال انتخاب شده و همراه این تیم برای لیگ سوم استارت بزند. در واقع یحیی گل محمدی و بهنام ابوالقاسم پور با گل هایی که زدند، دست در دست هم امیر قلعه نویی را روی نیمکت استقلال نشاندند.

بیشتر بخوانید:بازیکنانی که امیر قلعه نویی را به خاطر می‌سپارند

پرسپولیس به آزادی برگشت و استقلال را برد/ باختی که امیر قلعه نویی را به استقلال نزدیک کرد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی