شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۳۲
۲ |
۰

تونل زمان؛ ۱۴ سال قبل در چنین روزی؛ ۲۴ خرداد ۱۳۹۰

پیشنهاد سپاهان به علی دایی؛ اصفهانی‌ها به دنبال سرمربی پرسپولیسی

پیشنهاد سپاهان به علی دایی؛ اصفهانی‌ها به دنبال سرمربی پرسپولیسی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

خبرورزشی گردی| علی دایی پس از پایان کارش با پرسپولیس در بهار سال ۱۳۹۰ مورد توجه سپاهان قرار گرفته بود.

به گزارش خبر ورزشی، پرسپولیس نیمه دوم خرداد سال ۱۳۹۰ توانست با هدایت علی دایی عنوان قهرمانی رقابت‌های جام حذفی را به دست آورد.

این اتفاق در حالی رخ داد که رابطه علی دایی با حبیب کاشانی مدیرعامل وقت باشگاه پرسپولیس در آن مقطع به شدت سرد بود و همه می‌دانستند این دو نفر برای لیگ یازدهم با یکدیگر کار نخواهند کرد. به موازات همین اتفاقات، امیر قلعه نویی نیز پس از اینکه توانست سپاهان را دو دوره متوالی در لیگ‌های نهم و دهم به مقام قهرمانی برساند، از این تیم جدا شد و به تراکتور رفت تا زردپوشان اصفهانی در روزهای پایانی خرداد سال ۱۳۹۰ دنبال سرمربی باشند. در این میان ۲۴ خرداد سال ۹۰ با انتشار گزارشی مدعی شدیم علی دایی گزینه اصلی سپاهانی‌ها برای یازدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر است. خود شهریار هم در همان روز این قضیه را تایید کرد و گفت: "پیرامون حضورم در سپاهان صحبت‌هایی شده و به من پیشنهاد کرده‌اند اما هنوز به صورت جدی با مدیران این باشگاه صحبت نکرده‌ام. از لطف باشگاه سپاهان سپاسگزارم چون مدیران این تیم خوب و بزرگ همیشه به من لطف داشته‌اند اما فعلاً باید اندکی صبر کنم"

البته در نهایت این اتفاق رخ نداد چون دایی ترجیح داد داخل پایتخت بماند روی همین اصل هدایت راه آهن را بر عهده گرفت. سپاهان هم سراغ لوکا بوناچیچ رفت.

بیشتر بخوانید:تیم ملی باخت، در اردوی تیم ملی جنجال شد/ علی دایی: در چشمانم نگاه می کردند و به من پاس نمی دادند!

پیشنهاد سپاهان به علی دایی؛ اصفهانی‌ها به دنبال سرمربی پرسپولیسی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی