یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۵
۰ |
۰

اتفاق باور نکردنی در فرمول یک؛ شارل لکلرک، فراری اش را به دیوار کوبید!

اتفاق باور نکردنی در فرمول یک؛ شارل لکلرک، فراری اش را به دیوار کوبید!
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

فراری در کانادا سیگنال می‌فرستد، اما لکلرک تصادف می‌کند و تمرینات را از دست می‌دهد... موناکویی به دیوار کوبید: شاسی آسیب دید و خبری از FP2 نیست ... واسور درباره آینده: «قراردادم رو به پایان است، اما آرام هستم»

به گزارش خبرورزشی، در میانه راه فصل، در نقطه‌ای کلیدی از تقویم ۲۴ مرحله‌ای فرمول یک، هر تیم، راننده و شخصیت اصلی این ورزش با چالش‌های سرنوشت‌سازی روبه‌رو است.

در صدر جدول، مک‌لارن با لبخندی از رضایت پیشتاز است و با اختلافی نزدیک به ۲۰۰ امتیاز در صدر جدول سازندگان ایستاده. اما در درون تیم، رقابت میان لاندو نوریس و اسکار پیاستری بالا گرفته است. در پشت سر، فاصله میان رقبا ناچیز است و تیم‌ها برای اثبات خود در تکاپو هستند: فراری که پس از موفقیت در سه‌گانه اروپایی تا رتبه دوم جدول صعود کرده، اکنون به دنبال کاهش فاصله با مک‌لارن است. اما هم‌زمان باید مراقب رقابتی شدید از سوی مرسدس و ردبول باشد که هر دو فاصله‌ای اندک با آن دارند و نمی‌توان آن‌ها را از دور رقابت خارج‌شده دانست.

رقبا در کمین
مرسدس، تیم تحت هدایت توتو وولف، پس از یک دوره دشوار در اروپا، به کانادا آمده تا قدرت ازدست‌رفته ابتدای فصل را بازیابد. وولف در این باره گفت: «در سال ۲۰۲۴ عملکرد خوبی در این پیست داشتیم و امیدواریم بتوانیم آن سطح را تکرار کنیم. می‌دانیم باید به مسیر پیشرفت ادامه دهیم.»
مرسدس که تنها شش امتیاز با فراری در رده سوم فاصله دارد، حالا خود تحت تعقیب ردبول و قهرمان فصل گذشته، مکس فرشتاپن، قرار گرفته است. فرشتاپن با اشاره به پیچیدگی‌های فصل گفت: «امسال نتایج بسیار متغیر بوده، برخی مثبت و برخی غیرمنتظره. پیش‌بینی آینده بسیار دشوار است.» او که در پیست مونترال سه پیروزی پیاپی در کارنامه دارد، تمرینات را با بهترین زمان در FP1 آغاز کرد. اما برای حفظ برتری باید با دو مک‌لارن مدعی و فراری‌ای مواجه شود که مصمم است فاصله‌اش را با تیم‌های انگلیسی جبران کند.

اتحاد سرخ
تیم مارانلو پس از دو سکوی متوالی در موناکو و بارسلونا، این هفته نیز برای سومی تلاش می‌کند. تیم با چهره‌ای متحد به کانادا آمده: لوئیس همیلتون با صراحت اعلام کرد که «می‌خواهم مدت زیادی در فراری بمانم»، و چارلز لکلرک نیز بار دیگر عشق خود به فراری و رؤیای قهرمانی با این تیم را تکرار کرد.
سرمربی تیم، فرد واسور، در واکنش به شایعات پیرامون آینده‌اش در تیم گفت: «نگران خودم نیستم، اما برای اعضای تیم که در رسانه‌ها نام‌شان مطرح شده، نگرانم. از ابتدا می‌دانستم که در فراری بیش از همیشه در مرکز توجه خواهم بود.» او افزود: «قراردادم تا پایان سال جاری اعتبار دارد، اما برای مذاکره وقت داریم.»

جمعه‌ای تلخ برای لکلرک

با این حال، آخر هفته برای فراری با حادثه‌ای تلخ آغاز شد. شارل لکلرک در نخستین دقایق FP1 کنترل خودرو را از دست داد و مستقیماً به دیوار برخورد کرد. در نتیجه، نه تنها تمرین اول، بلکه FP2 را نیز به‌طور کامل از دست داد. شاسی خودرو آسیب جدی دیده و قرار است تا FP3 امروز تعویض شود.
تمرین نخست با رتبه پنجم برای همیلتون به پایان رسید—راننده‌ای که هنوز به دنبال نخستین سکوی خود با فراری است. مونترال برای او نمادین است، چرا که نخستین پیروزی دوران حرفه‌ای‌اش را در سال ۲۰۰۷ در همین پیست جشن گرفت.

در FP1، مک‌لارن‌ها عمداً از قدرت‌نمایی خودداری کردند: نوریس هفتم و پیاسری چهاردهم شدند. اما در پشت سر فرشتاپن، ویلیامز با آلکس آلبون در جایگاه دوم و ساینز از فراری در رتبه سوم درخشیدند.

در FP2، نتایج باز هم ناپایدار بودند. مرسدس نمایشی درخشان داشت؛ جورج راسل نخست شد، آنتونلی سوم، و نوریس از مک‌لارن در جایگاه دوم قرار گرفت. پیاستری ششم شد. تنها نماینده فراری در پیست، همیلتون، تمرین دوم را در جایگاه هشتم به پایان رساند.

فراری امروز در FP3 باید به خود بیاید. لکلرک تنها یک جلسه تمرینی برای هماهنگی با خودرو در اختیار دارد و همیلتون نیز باید از آغاز روز عملکرد بهتری ارائه دهد، چرا که مرحله تعیین خط—که ساعت ۲۲ به وقت ایتالیا برگزار می‌شود—از ابتدای سال ۲۰۲۵ نقطه‌ضعف اصلی فراری بوده است.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی