سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۸
۰ |
۰

سپاهان جوایز تیمی و فردی کافا را درو کرد!

سپاهان جوایز تیمی و فردی کافا را درو کرد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه سپاهان جاوید تیمی و فردی تورنمت زیر ۲۰ سال کافا را از آن خود کرد.

به گزارش خبرورزشی، تیم جوانان سپاهان با پیراهن تیم ملی ایران و به عنوان نماینده کشور، علاوه بر قهرمانی در تورنمنت ‌کافا جوایز فردی این رقابت‌ها را نیز درو کرد.

جایزه بازی جوانمردانه: محمد اکبری، کاپیتان تیم ملی این جایزه معتبر را که نشان‌دهنده روحیه ورزشی و اخلاق حرفه‌ای بازیکنان ایرانی است، دریافت کرد. این موفقیت در حالی به دست آمد که تیم ملی ایران با دریافت کمترین کارت در تمامی بازی‌ها نمایش معتبری از خود به یادگار گذاشت.  

سپاهان جوایز تیمی و فردی کافا را درو کرد!ارزشمندترین بازیکن: ماهان اکبرزاده
هافبک خلاق و پرتلاش تیم ملی ایران، با عملکرد خیره‌کننده‌اش به عنوان ارزشمندترین بازیکن (MVP) این رقابت‌ها انتخاب شد؛ اکبرزاده که در تمامی بازی‌های تیم ملی ایران حضوری مؤثر و تعیین‌کننده داشت، با نمایشی سرشار از خلاقیت، پاس‌های دقیق و درک بالای تاکتیکی، ستاره بی‌بدیل این تورنمنت بود.

سپاهان جوایز تیمی و فردی کافا را درو کرد!
برترین دروازه‌بان: امیرمهدی مقصودی 
دروازه‌بان جوان و مستعد تیم ملی ایران، با عملکردی تحسین‌برانگیز در مسابقات قهرمانی آسیای مرکزی (کافا) به عنوان برترین دروازه‌بان این رقابت‌ها انتخاب شد. ؛ مقصودی که در تمامی بازی‌های تیم ملی ایران مانند دیواری تسخیرناپذیر عمل کرد، با واکنش‌های سریع، موقعیت‌سنجی عالی و مهارت‌های فوق‌العاده در مهار توپ، یکی از عوامل اصلی عدم دریافت حتی یک گل و کسب قهرمانی توسط تیم ایران در این تورنمنت بود.  

سپاهان جوایز تیمی و فردی کافا را درو کرد!

بیشتر بخوانید: سپاهانی‌ها با پیراهن ایران قهرمان کافا شدند!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی