دوشنبه ۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
۰ |
۰

قوی سپید با شمایل جدید

قوی سپید با شمایل جدید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مثل هر فصل بازیکنان سرباز ملوان با پایان خدمت خود می روند تا چهره های جدید جانشین آنها شوند.

به گزارش خبرورزشی، ملوان با مازایر زارع هم خوب بازی کرد و هم آبرومند نتیجه گرفت.

شاگردان مازیار زارع با کسب ۳۹ امتیاز در لیگ هفتم شدند و تا فینال جام حذفی هم بالا آمدند که با گل دقیقه ۱۲۰ جام را از دست دادند.

پس از پایان فصل، برخی از بازیکنان سرباز این تیم از جمله رضا میرزایی، امید نورافکن، سامان فلاح، رضا غندی پور، محمد عمری از جمع انزلی چی ها جدا شدند و با توجه به اینکه ملوان یک تیم نظامی در لیگ برتر شناخته می‌شود، بازیکنان سرباز مدنظر این تیم باید تا تاریخ ۱۰ تیر ماه خود را به این باشگاه معرفی کنند.

بازیکنان سرباز در صورتی که بتوانند رضایت مازیار زارع سرمربی تیم را جلب کنند در این تیم به کار گرفته خواهند شد و در غیر این صورت یا باید به خدمت مقدس سربازی بروند یا با نامه نگاری و موافقت مسئولان ذی ربط محل خدمت خود را تغییر دهند و به سایر تیم‌های نظامی بپیوندند.

به جز ملوان، فجرسپاسی هم یک تیم نظامی است که به  لیگ برتر برگشته و تیم نیروی زمینی تهران هم در لیگ دسته اول برای بازیکنان سطوح پایین تر هست.

هنوز لیست بازیکنان ورودی ملوان به طور رسمی اعلام نشده اما از احمد گوهری، محمدرضا خالدآبادی و آرمین سهرابیان به عنوان نفرات مدنظر این باشگاه نام برده شده که برای گذراندن دوران خدمت سربازی ممکن است راهی این تیم شوند.

اینجا را ببینید: تورانیان: داوری در فینال حذفی به سود حریف بود/ بازیکن استقلال هستم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی