پنجشنبه ۵ تیر ۱۴۰۴ - ۰۴:۳۵
۰ |
۰

تونل زمان؛ ۹ سال قبل در چنین روزی؛ پنجم تیر ۱۳۹۵

در استقلال هیچ جنگی با پرسپولیس نداریم/ ما می‌خواهیم پرستیژ استقلال را عوض کنیم

در استقلال هیچ جنگی با پرسپولیس نداریم/ ما می‌خواهیم پرستیژ استقلال را عوض کنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

خبرورزشی گردی| سرمربی اسبق استقلال ۹ سال قبل در مورد کرکری خوانی هواداران این تیم با طرفداران پرسپولیس حرف‌های جالبی می‌زد.

به گزارش خبر ورزشی، علیرضا منصوریان در روزهای پایانی خرداد ۱۳۹۵ به یکی از مهم‌ترین آرزوهای زندگی خود رسید و سرمربی استقلال تهران شد تا این تیم را آماده حضور در شانزدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر کند.

پس از انتصاب منصوریان، کرکری میان هواداران استقلال و پرسپولیس خیلی بالا گرفت و طرفین در فضای مجازی حسابی برای هم خط و نشان فوتبالی می‌کشیدند ولی منصوریان پنجم تیر سال ۱۳۹۵ طی گفتگویی اختصاصی با خبر ورزشی نسبت به این ماجرا واکنش نشان داد و گفت: نمی‌دانم چرا چنین جوی درست شده چون جنگ ما با پرسپولیس نیست. استقلال امسال برای لیگ شانزدهم یک هدف مهم دارد و آنهم این است که بتوانیم پرستیژ استقلال را عوض کنیم.

منصوریان ادامه داد: هدف ما این است که یک تیم حرفه‌ای و قدرتمند داشته باشیم به همین خاطر قانون گذاشتیم که بازیکنان باید حتی شام خود را هم داخل باشگاه بخورند و این غذا طبق رژیمی که برایشان در نظر گرفته‌ایم، طبخ می‌شود.

بیشتر بخوانید:روزی سرمربی استقلال می‌شوم که دلواپسان نگران نباشند!/ گفتند نشستن روی نیمکت استقلال برای تو زود است

در استقلال هیچ جنگی با پرسپولیس نداریم/ ما می‌خواهیم پرستیژ استقلال را عوض کنیم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی