شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۷
۰ |
۰

آنچلوتی انتخاب کرد؛ نیمار مالک جدید شماره ۱۰ برزیل/ کارلتو نیمار را به وینی ترجیح داد

آنچلوتی انتخاب کرد؛ نیمار مالک جدید شماره ۱۰ برزیل/ کارلتو نیمار را به وینی ترجیح داد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پیراهن شماره ده برزیل صاحب دارد... این را کارلتو می گوید. او مالک پیراهن را هم معرفی کرده است!

به گزارش خبرورزشی، تنها چند روز پس از زمزمه ها درباره بازگشت نیمار به تیم ملی برزیل، کارلو آنچلوتی به صراحت گفت پیراهن شماره ۱۰ تیم ملی برزیل را برای نیمار نگه داشته است.

در حالی که به نظر می رسید کارلتو این شماره را به وینی جونیور می دهد که در رئال مادرید هم شاگرد او بوده، کارلتو گفت برای وینیسیوس شماره خوب پیدا می شود اما شماره ده صاحب دارد؛ نیمار!

کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم ملی فوتبال برزیل با صراحت اعلام کرد در نظر دارد نیمار را به محور اصلی و مهره کلیدی تیم خود در جام جهانی ۲۰۲۶ تبدیل کند. این تصمیم در حالی مطرح می‌شود که نیمار در سال‌های اخیر با مصدومیت‌های پیاپی دست و پنجه نرم کرده و همین امر ثبات عملکرد او را تحت تأثیر قرار داده است.

آنچلوتی در گفت‌وگویی که با این ستاره برزیلی داشته بر اهمیت حضور او در تیم تأکید کرده است: بله، من با او صحبت کردم. نیمار بازیکن بسیار مهمی برای تیم ما و رقابت‌های جام جهانی است. او باید برای این چالش آماده شود و زمان کافی برای رسیدن به اوج آمادگی را در اختیار دارد. ما چشم‌انداز روشنی از برنامه‌های‌مان برای تبدیل او به یک بازیکن محوری و حیاتی برای برزیل داریم.

در خصوص شایعاتی که پیرامون احتمال پوشیدن پیراهن شماره ۱۰ از سوی وینیسیوس جونیور مطرح شده، آنچلوتی دیدگاه خود را این‌گونه بیان کرد: پیراهن شماره ۱۰ برای برزیل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. وینیسیوس می‌تواند شماره دیگری را برگزیند، زیرا بازیکنان شایسته بسیاری در تیم ما حضور دارند که توانایی و لیاقت پوشیدن این پیراهن را دارند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی