به گزارش خبرورزشی، ریکاردو ساپینتو در شرایطی با استقلال قرارداد امضا کرده که این مربی در پایان لیگ بیست و دوم با محرومیت ۴ ماهه روبرو شد و حالا مدیران باشگاه در تلاش هستند این محرومیت را کم کنند.
مهدی دادرس، عضو کمیته استیناف در این باره به خبرورزشی گفت: اجازه بدهید پرونده بیاید و بعد می توانیم در مورد این مساله صحبت کنیم. تا جایی که می دانم این پرونده اول باید کمیته انضباطی برود و بعد دست ما می آید.
او می گوید پرونده ساپینتو روز سه شنبه بررسی خواهد شد: سه شنبه جلسات هفتگی ما است و احتمالا همین روز محرومیت ساپینتو در کمیته استیناف بررسی می شود. تا آن زمان نمی توان اظهار نظر دقیقی در این رابطه انجام داد.
عضو کمیته استیناف در مورد اینکه برخی مدعی هستند محرومیت ساپینتو در دورانی که در استقلال حضور نداشته به پایان رسیده است هم گفت: تا جایی که یادم هست چنین چیزی درست نیست ولی بازهم باید شرایط بررسی شود. برخی می خواهند دل هواداران را بدست بیاورند و برای دلخوشی آنها چنین حرف هایی می زنند. با احساس نمی شود تصمیم گرفت و باید واقع بینانه حرف بزنیم. من خودم وقتی می خواهم صحبتی کنم اول به آیین نامه رجوع می کنم تا حرفی دور از واقعیت نزنم. نمی دانم چطور این صحبت ها مطرح می شود.
مهدی دادرس در پایان در مورد احتمال بخشیده شدن محرومیت ۴ ماهه ساپینتو گفت: من هیچوقت قضاوت نخواهم کرد و برای هر مورد باید آیین نامه را نگاه کرد. باید ببینیم آیا قانون به ما اجازه بخشیده محرومیت ساپینتو را می دهد یا نه و بعد در مورد آن اظهار نظر می کنیم.
اینجا را ببینید: دستورالعمل ساپینتو برای نقل و انتقالات استقلال