به گزارش خبرورزشی، اگر از هر طرفدار لیورپول بپرسی روی اعصاب ترین بازیکن تاریخ این باشگاه کیست بدون استثنا ۹۹ درصد یک جواب دارند؛ لوییس دیاز!
حالا باورش سخت است که سران باشگاه بارسلونا در صدد هستند لوئیس دیاز را به خدمت بگیرند! انتقالی که در انتظار تصمیم نهایی نیکو ویلیامز است و اگر توافق بین او و سران آبیاناریها حاصل نشود، وینگر لیورپول راهی اسپانیا خواهد شد.
بر اساس اخباری که از باشگاه بارسلونا میرسد هانسی فلیک در نظر دارد یک بازیکن ثابت دیگر را در سمت چپ قرار دهد تا رافینیا امکان حضور در پست شماره ۱۰ را داشته باشد. هرچند سران این باشگاه برای توافق شفاهی با ویلیامز تا حدودی پیش رفته بودند اما در نهایت این انتقال با مشکل مواجه شد تا وینگر لیورپول، دوباره به عنوان گزینه آبیواناریها مطرح شود.
بارسلونا در فصلی که گذشت از نظر تهاجمی عملکرد خوبی را از خود به نمایش گذاشت و رافینیا، روبرت لواندوفسکی و لامین یامال قدرت این تیم را به رخ کشیدند، با این حال فلیک مشتاق است که ترکیب تیم را در فصل آینده تغییر دهد، زیرا او میخواهد وینگر برزیلی به پست شماره ۱۰ منتقل شود.
مسئولان بارسلونا همچنان حضور ویلیامز را هم در برنامه دارند، چراکه او از نظر سنی جوانتر از دیاز است و اگر عدم حضور او در این تیم قطعی شود شانس وینگر لیورپول بر خواستههای ویلیامز چیره خواهد شد.
باور کنید یا نه اما وینگر کلمبیایی که سلطان خراب کردن گل های صددرصد است، شاید همبازی یامال و رافینیا و لوا شود!