جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵
۳ |
۰

تنها مانع پیش پای رونمایی پرسپولیس از وحید هاشمیان!

تنها مانع پیش پای رونمایی پرسپولیس از وحید هاشمیان!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یک خبرگزاری مدعی شد قرارداد با اسماعیل کارتال مانع رونمایی از وحید هاشمیان به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس است.

به گزارش خبرورزشی، در حالی که باشگاه پرسپولیس مدعی است با اسماعیل کارتال برای فسخ قرارداد بدون پرداخت غرامت به توافق کامل رسیده، یک خبرگزاری مدعی شد سرمربی ترک پرسپولیس هنوز قراردادش را فسخ نکرده و همین کار او مانع معارفه سرمربی جدید پرسپولیس شده است.

انتخاب وحید هاشمیان به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس قطعی شده و اعضای هیات مدیره هم مصوب کرده اند رضا درویش، مدیرعامل باشگاه وحید هاشمیان را به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس جذب و معرفی کند اما این اتفاق تنها زمانی رخ می دهد که اسماعیل کارتال قرارداد خود را اقاله کند.

طبق توافق باشگاه پرسپولیس با وحید هاشمیان، این مربی سه دستیار خارجی به‌عنوان مربی تمرین‌دهنده، مربی دروازه‌بانان و آنالیزور با خود به پرسپولیس خواهد آورد و کنار این نفرات، کریم باقری و مهرداد خانبان نیز در کادر فنی هاشمیان حضور خواهند داشت.

تقریباً حضور هاشمیان در پرسپولیس نهایی شده و باشگاه پرسپولیس منتظر اقاله رسمی قرارداد با اسماعیل کارتال است تا پس از آن از وحید هاشمیان رونمایی کند.

با وجود اینکه چند روز پیش گفته شد قرارداد اسماعیل کارتال با پرسپولیس به صورت توافقی فسخ شده، اما خبرگزاری تسنیم مدعی است هنوز چیزی به طور رسمی بین طرفین امضا نشده و قرار است به‌زودی این اتفاق رخ دهد.

در همین زمینه؛ رمزگشایی استیلی از یک راز؛ بند "فورس ماژور" در قرارداد کارتال

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • عروس العین IR ۱۰:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    سلام.. به امید خدا امسال سال سقوط پرسپولیس به لیگ آزادگان هست با این انتخاب سرمربی هیج.. بازم تکرار میکنم هیج امیدی به تیم محبوب پرسپولیس نیست. تورابخدا قحطی مربی که نیست که تیمی با این همه طرفدار بدن تحویل کسی که هنوز یک بار درهیچ لیگ معتبری سرمربی که هیج حتی مربیگری هم نکرده. وای چه سالی بشه امسال برای طرفداران پرسپولیس.. خدا یا چه کسانی دارن واسه پرسپولیس وبعضی تیم‌ها تصمیم گیری می‌کنند. وای بحال طرفدارن پرسپولیس کبیر
  • M56 IR ۱۱:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    پرسپولیسی ها با قدرت پشت هاشمیان باشیم وگرنه تارتار رو میارن
  • ارتش سرخ۲۰ IR ۱۳:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    کاش علی آقا دایی سرمربی پرسپولیس قبول میکرد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی