یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۱
۰ |
۰

شایعه از اردوی آبی؛ پیشنهاد بازگشت مدافع سابق از سوی عضو هیات مدیره و یک بازیکن بانفوذ!

شایعه از اردوی آبی؛ پیشنهاد بازگشت مدافع سابق از سوی عضو هیات مدیره و یک بازیکن بانفوذ!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

شایعه ای عجیب در رابطه با نقل و انتقالات استقلال مطرح شده است.

به گزارش خبرورزشی، شایعات نقل و انتقالاتی تنش زا پیرامون باشگاه استقلال به اوج خود رسیده است. یکی از این شایعات احتمال بازگشت عارف غلامی به استقلال است.

عارف غلامی در لیگ برتر بیست و چهارم بازیکن تراکتور بود و هرازچندگاهی شایعات بازگشتش به استقلال شنیده می شد.

حالا اما این گمانه زنی ها به اوج خود رسیده است. گمانه زنی هایی که مشخص نیست مبنای حقیقت دارند یا صرفا در راستای به حاشیه کشیدن استقلال است.

این شایعات می گوید یک عضو هیات مدیره آبی و همینطور یک بازیکن بانفوذ تیم پیشنهاد بازگشت عارف غلامی را مطرح کرده و در تلاش برای بازگشت او هستند. شایعه ای که شاید هدفش ایجاد اختلاف بیشتر میان بازیکنان استقلال باشد!

در روزهای آتی مشخص خواهد شد بازگشت عارف غلامی به استقلال محتمل است یا خیر اما حتی اگر هم او در آستانه بازگشت به تیم سابقش باشد، مشخص نیست آیا واقعا از سمت یک بازیکن برای بازگشتش تلاش شده یا این بخش از شایعه صرفا برای اختلاف افکنی بوده است. در روزهای آتی و با پیگیری خبرورزشی ابعاد این شایعات و گمانه زنی ها بیشتر مشخص خواهد شد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی