دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰
۱۱ |
۰

تحلیل کارشناس داوری درباره قضاوت فینال جام‌جهانی باشگاه‌های جهان؛

فغانی یکبار دیگر ملت ایران را سربلند کرد/ ۵ عامل موفقیت علیرضا فغانی در فینال جهانی در آمریکا!

فغانی یکبار دیگر ملت ایران را سربلند کرد/ ۵ عامل موفقیت علیرضا فغانی در فینال جهانی در آمریکا!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

فینال مسابقات جام جهانی باشگاهای جهان در پایان با برتری چلسی مقابل پاری‌سن‌ژرمن به پایان رسید اما قضاوت این دیدار مهم بر عهده یک ایرانی بود.

به گزارش خبرورزشی، علیرضا فغانی داور برجسته ایرانی که از کشور استرالیا دیدار فینال اولین دوره رقابت‌های جام جهانی باشگاه‌های جهان را قضاوت کرد با اخراج یکی از بازیکنان پاری سن ژرمن و در نهایت کنترل این بازی حساس، موفق شد نظر مثبت کارشناسان داوری را به خود جلب کند.

«نوذر رود نیل» کارشناس حوزه داوری فوتبال کشورمان در گفتگو با خبرورزشی، در این باره که عملکرد علیرضا فغانی در این دیدار چگونه بود اظهار داشت: «ابتدا به خانواده محترم فغانی و شخص علیرضا که افتخار ایران است درود می‌فرستم و این قضاوت عالی در فینال اولین دوره مسابقات جهانی باشگاه‌های جهان را به او تبریک می‌گویم».

فغانی یکبار دیگر ملت ایران را سربلند کرد/ ۵ عامل موفقیت علیرضا فغانی در فینال جهانی در آمریکا!

وی افزود: «بازی بسیار حساس بود. بخصوص در نیمه دوم لذا فغانی درنیمه اول فقط ۶ خطا گرفت. ولی درنیمه دوم ۱۵ خطا گرفت. فغانی جمعا در زمان ۹۰ دقیقه بازی، با توجه به ۶ دقیقه وقت اضافه درنیمه اول و ۵ دقیقه در نیمه دوم، جمعا ۱۱ دقیقه وقت اضافه در نظر گرفت که در کل باعث شد مسابقه ۱۰۱دقیقه طول بکشد که البته همگی درست و به جا بودند».

در این باره بخوانید:

قضاوت قاطع و بی حرف و حدیث؛ فغانی از متلایف سربلند خارج شد

کارشناس داوری کشورمان اضافه کرد: «اما چرا درنیمه اول ۶ خطا و درنیمه دوم ۱۵ خطا اعلام کرد. اول اینکه تیم پاری سن ژرمن فکر نمی کرد با توجه به بازبهای گذشته در یک نیمه ۳ گل بخورد. دوم اینکه بازی همیشگی خودش را انجام‌ نداد و سوم گرمای شدید هوا برای تیم پاری سن ژرمن مزید برعلت شد و بازی را بسیار حساس کرد».

فغانی یکبار دیگر ملت ایران را سربلند کرد/ ۵ عامل موفقیت علیرضا فغانی در فینال جهانی در آمریکا!

رود نیل گفت: «آقای فغانی تمام اخطارهایی را که داد بعلاوه اخراج بازیکن ۸۷ پاریسن ژرمن «ژوائو نوس» به دلیل کشیدن موی «کوکوریا» صحیح بودند».

وی اضافه کرد: «هرسه گل زده شده درست بودند. در دقیقه ۵۵ نیز تصمیم داور درباره اتفاق درون محوطه جریمه پاری سن ژرمن صحیح بود. علیرضا در درگیری ها خوب عمل می کرد و خیلی سریع در صحنه حضور داشت و اجازه نمی داد که ادامه پیدا کند».

بیشتر بخوانید:

فغانی مدال خود را از دونالد ترامپ گرفت!

داور بازنشسته کشورمان در این باره که چه عواملی به فغانی کمک کرد تا قضاوت مطلوبی را ارائه بدهد توضیح داد: «پنج مورد به علیرضا فغانی کمک کرد تا این بازی حساس و نفس گیر را با کمترین مشکل قضاوت کند. اول بازیخوانی، دوم آمادگی خوب بدنی، سوم جایگیری خوب، چهارم تمرکز و پنجم تصمیمات صحیح. این ۵ مورد موجب شد تا فغانی یک بار دیگر مانند دفعات قبلی که در چنین جایگاه هایی حضور داشته در این بازی فینال حساس خودش و ملت ایران را سربلند کند».

فغانی یکبار دیگر ملت ایران را سربلند کرد/ ۵ عامل موفقیت علیرضا فغانی در فینال جهانی در آمریکا!

رود نیل در پایان تاکید کرد: «لازم به توضیح است او در طول مسابقه فقط یک بار به VAR مراجعه کرد که لحظه کشیدن موی بازیکن چلسی توسط بازیکن تیم فرانسوی بود. مجددا درود میفرستم به آقای علیرضا فغانی افتخار ایران عزیز».

در همین رابطه بخوانید: اشتباهات فیفا درباره علیرضا فغانی تمامی ندارد! / کمیته داوری ما غلط فکر می‌کند یا AFC؟ / «داوران رانتی» بی‌تجربه هزینه باشگاه‌ها را به باد می‌دهند

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۷
  • عارف IR ۱۰:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
    پس چرا ترامپ وحشی او را به اتهام ایرانی بودن اخراج یا تحریم نمیکند ؟؟
    • ساوالان IR ۱۴:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
      فغانی در ایران با اشتباهات اش سرنوشت چند جام را عوض کرد.
  • حسین IR ۱۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
    آقای فغانی کار بسیار اشتباهی کرد که از دست ترامپ جنایتکار مدال گرفت....
  • روح اله IR ۱۳:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۳
    اون استرالیایی هست کاری به ما نداره

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی