چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۴
۰ |
۰

بازیکن استقلال شنبه فسخ می کند!/ ادعای یک خبرگزاری

بازیکن استقلال شنبه فسخ می کند!/ ادعای یک خبرگزاری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ایمان سلیمی قرار است روز شنبه به صورت رسمی مراحل نهایی فسخ قرارداد خود با باشگاه استقلال را انجام دهد.

به گزارش خبرورزشی، ایمان سلیمی مدافع استقلال یکی از بازیکنانی است که گفته می شود به دلیل ترافیک بازیکن در خط دفاعی استقلال احتمال دارد از جمع آبی پوشان جدا شود.

در همین ارتباط برنا مدعی شد سلیمی روز شنبه قرارداد خود را فسخ کرده و از استقلال جدا می شود.

برنا نوشت: باشگاه استقلال در فصل نقل و انتقالات اخیر اقدام به جذب آشورماتف و آقاسی گرفته و سامان فلاح هم به این تیم برگشته است. در نتیجه با توجه به حضور این نفرات و بازیکنانی چون چشمی و ضرغام سعداوی این تیم در بخش دفاعی مشکلی احساس نمی‌کند و با تعدد بازیکن در این بخش مواجه شده است.

پیگیری‌های نشان می‌دهد ایمان سلیمی، مدافع این تیم در دو سال اخیر قصد جدایی از این تیم را دارد اما با توجه به اینکه با آبی‌پوشان قرارداد دارد، باید این قرارداد را فسخ کند. مدیر برنامه‌های این بازیکن هم امروز در باشگاه استقلال حضور پیدا کرده اما مراحل فسخ به روز شنبه موکول شده است؛ در نتیجه می‌توان گفت سلیمی از هفته آینده رسما بازیکن جدا شده استقلال خواهد بود.

سلیمی از ابتدای لیگ بیست و سوم در استقلال حضور داشت و گل‌های مهمی هم در آن فصل به ثمر رساند اما فصل گذشته عمدتا مصدوم بود و در نتیجه جایگاه خود را در استقلال از دست داد.

بیشتر بخوانید: تلاش استقلال برای جلب رضایت ایمان سلیمی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی