چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۷
۱ |
۰

ستاره پرسپولیس به زودی راهی ترکیه خواهد شد/ ادعای یک خبرگزاری

ستاره پرسپولیس به زودی راهی ترکیه خواهد شد/ ادعای یک خبرگزاری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به نظر می رسد مشکل محمد عمری برای تمدید قرارداد با پرسپولیس حل شده است

به گزارش خبرورزشی، محمد عمری به دلیل اینکه هنوز نتوانسته کارت پایان خدمتش را دریافت کند، موفق به حضور در اردوی ترکیه نشد.

ستاره تکنیکی پرسپولیس با وجود داشتن قرارداد با این باشگاه، خواهان تغییر در رقم قراردادش با پرسپولیس و بستن قراردادی جدید با این تیم شده بود ولی جلسات قبلی این بازیکن با درویش نتیجه ای در بر نداشت. به غیر از این مشکل، عمری هنوز سرباز است و به همین دلیل نتوانست در اردوی ترکیه سرخ پوشان حضور داشته باشد.

بنابر ادعای خبرگزاری آنا، امروز مدیر برنامه های محمد عمری با رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس جلسه ای برای توافق جهت تمدید قرارداد این بازیکن برگزار کرد و نتیجه جلسه مثبت بود. عمری که با پرسپولیس قرارداد داشت برای تمدید آن هم به توافق رسید و با توجه به اینکه مشکل خدمت سربازی او هم حل شده باشگاه در حال فراهم کردن شرایط برای پیوستن این بازیکن به اردوی سرخپوشان در ترکیه است و هفته آینده راهی این کشور می شود.

بیشتر بخوانید:دلال های بدسابقه پیرامون پرسپولیس؛ باز هم پای خرید بنجل های خارجی در میان است؟!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • علی IR ۱۱:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۶
    بازیکن در حد پرسپولیس نخواهد بود بازی برای تیم‌های غیر از پرسپولیس واستقلال با بازی برای دیکر تیم‌های متفاوت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی