چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۹
۰ |
۰

جعفری: برای صعود فقط یک راه داریم؛ دنبال بهانه نیستیم!

جعفری: برای صعود فقط یک راه داریم؛ دنبال بهانه نیستیم!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان گفت: مسئولیت این شکست با من است و بازیکنانم همچنان برای صعود به جام ملت‌ها خواهد جنگید.

به گزارش خبرورزشی، مرضیه جعفری، سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان ایران، پس از شکست ۳ بر ۱ مقابل لبنان در ابتدا گفت: همه‌چیز تقصیر من است و مسئولیت این شکست را برعهده می‌گیرم. بازیکنانم با تمام توان جنگیدند و برای پیروزی تلاش کردند، اما فوتبال است، اشتباهات فردی در فوتبال می‌تواند سرنوشت یک بازی را تغییر دهد. تیم لبنان نیز تیم بسیار خوبی بود و مقابل ما نمایش باکیفیتی ارائه کرد.

سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان در ادامه افزود: واقعیت این است که بازی خوبی ارائه ندادیم. اشتباهات زیادی هم در فاز دفاعی و هم در فاز تهاجمی داشتیم. بعد از گل دوم تمرکز بازیکنان کمی بهم ریخت و نتوانستیم از موقعیت‌ها استفاده کنیم. وقتی گل نمی‌زنیم، محکوم به باخت هستیم.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت روانی این شکست برای بازیکنان افزود: این بازی می‌تواند یک تلنگر خوب برای بچه‌ها باشد. حالا همه متوجه شده‌اند که باید خیلی جدی‌تر و با تمرکز بالاتر مقابل اردن بازی کنیم. قطعا از فردا تمام تمرکز ما روی ریکاوری ذهنی و بدنی بازیکنان خواهد بود. باید خودمان را خیلی سریع از نظر فیزیکی و روحی بازسازی کنیم، چون روز شنبه یک بازی حیاتی پیش‌رو داریم.

جعفری در پایان با تاکید بر اهمیت دیدار مقابل اردن عنوان کرد: برای صعود به جام ملت‌های آسیا فقط یک راه داریم و آن هم پیروزی مقابل اردن است. هیچ چیز تمام نشده است. ما با تمام توان برای کسب این پیروزی می‌جنگیم. متاسفانه برخی تصمیمات داوری در لحظات حساس بازی تاثیرگذار بود و روند مسابقه را برای تیم ما دشوار کرد. با این حال، به دنبال بهانه نیستیم. تمرکز کامل ما روی جبران این نتیجه و موفقیت در دیدار مقابل اردن است.

بیشتر بخوانید: ایران-لبنان به زد و خورد کشیده شد +فیلم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی