جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۴
۰ |
۰

تحول در دفاع یوونتوس با یک خرید و فروش؛ گزینه‌های یووه اگر کلاوس نیاید!

تحول در دفاع یوونتوس با یک خرید و فروش؛ گزینه‌های یووه اگر کلاوس نیاید!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

یوونتوس آماده فروش تیموتی وه آ به مارسی شده تا بودجه لازم برای جذب جاناتان کلاوس، مدافع راست نیس را فراهم کند.

خبرورزشی |  ایگور تودور، سرمربی یوونتوس، به‌دنبال تحول در ساختار سمت راست تیمش است. انتقال احتمالی تیموتی ویا به مارسی، می‌تواند کلید جذب جاناتان کلاوس باشد—مدافعی که تودور به خوبی او را می‌شناسد.

تغییر در سمت راست یووه: تودور به دنبال مدافع نیس، وه آ آماده رفتن به مارسی

یوونتوس برای بازسازی ساختار کناری خود در سمت راست، گام تازه‌ای برداشته است. ایگور تودور، با نگاهی به نیازهای تاکتیکی سیستم ۳-۴-۲-۱ (یا نسخه هجومی‌تر ۳-۴-۳)، به‌دنبال جذب یک مدافع سریع، نفوذی و دقیق در ارسال پاس است—کسی که بتواند برای خرید تازه‌وارد، جاناتان دیوید، تغذیه مناسب فراهم کند.

این بازسازی قرار است از محل فروش تیموتی وه آ تأمین مالی شود. ویا، که پس از پیشنهاد ناتینگهام فارست تصمیم گرفت در ایتالیا نماند، حالا به مارسی «بله» گفته است. دلیل؟ بازگشت به لیگ یک فرانسه، جایی که فوتبال حرفه‌ای‌اش را آغاز کرد و بهترین دورانش را پشت سر گذاشت.

وه ا و مارسی: توافق شخصی انجام شده

باشگاه فرانسوی تحت هدایت روبرتو دی‌زربی، با ویا به توافق کامل رسیده است. قرارداد پیشنهادی شامل انتقال قرضی با تعهد خرید در صورت تحقق برخی بندها است. مبلغ نهایی حدود ۱۵ میلیون یورو برآورد شده و دستمزد سالیانه ویا در مارسی، ۲.۵ میلیون یورو به مدت پنج سال خواهد بود.

در حال حاضر، تنها مانع نهایی‌شدن این انتقال، توافق با یوونتوس است. تورینی‌ها امیدوارند با این فروش، بودجه لازم برای جذب مدافع راست جدید را فراهم کنند.

هدف اول: جاناتان کلاوس

تودور بازیکن مورد نظر خود را می‌شناسد: جاناتان کلاوس، مدافع ۳۲ ساله نیس که سابقه همکاری با او در مارسی را نیز دارد. کلاوس بازیکنی سرعتی و هجومی‌ست که فصل گذشته برای نیس ۳ گل زد و ۱۰ پاس گل داد. سابقه ۱۴ بازی ملی و بازی در باشگاه‌هایی چون لن، کلاوس را به انتخابی قابل‌اعتماد برای سیستم تودور بدل کرده است.

قیمت مدنظر نیس برای این بازیکن بین ۷ تا ۱۰ میلیون یورو است—رقمی منطقی که در مقایسه با گزینه‌های دیگر، یووه را مصمم‌تر می‌کند. باشگاه ایتالیایی در حال بررسی رسمی پیشنهاد است و مذاکرات ممکن است به‌زودی آغاز شود.

گزینه‌های جایگزین: دودو، پالسرا، ویدمر

در کنار کلاوس، دودو از فیورنتینا نیز در لیست بررسی یووه قرار دارد. او که قراردادش تا ۲۰۲۷ اعتبار دارد، علاقه‌ای به تمدید نشان نمی‌دهد، اما باشگاه برای فروش او بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون یورو می‌خواهد. قیمت بالا، او را به گزینه‌ای پرریسک تبدیل کرده است.

گزینه‌های دیگر شامل مارکو پالسرا (آتالانتا) و سیلوان ویدمر (ماینتس) هستند. هر دو در مراحل مقدماتی بررسی قرار دارند.
فرصت دوم در مارسی: بالردی

در جریان مذاکرات با مارسی برای فروش ویا، یووه تلاش دارد پرونده لئوناردو بالردی را نیز باز کند—مدافع ۲۶ ساله آرژانتینی که تودور او را برای خط دفاع تیم خود می‌پسندد، به‌ویژه با توجه به مصدومیت طولانی‌مدت بریمر. اگرچه مارسی او را «غیرقابل انتقال» اعلام کرده، اما یووه هنوز این گزینه را روی میز نگه داشته است.
مبانگولا و وردربرمن: انتقال محتمل

در نهایت، ساموئل مبانگولا نیز در لیست فروش یووه قرار دارد. وردربرمن برای جذب این بازیکن جدی است و یووه برای او حداقل ۱۰ میلیون یورو طلب می‌کند، بدون تخفیف. بازیکن با این انتقال موافق است و مذاکرات رسمی آغاز شده

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی