یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
۰ |
۰

پیاتزا: مقابل قهرمان المپیک، قابل قبول بودیم/ در مورد بازی با فرانسه چیزهایی شنیدم!

پیاتزا: مقابل قهرمان المپیک، قابل قبول بودیم/ در مورد بازی با فرانسه چیزهایی شنیدم!
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

سرمربی تیم ملی والیبال مردان ایران پس از شکست برابر فرانسه اظهار داشت: تیم ما توانست در برابر حریفی که دو عنوان قهرمانی المپیک را در کارنامه دارد، نمایشی قابل قبول و نسبتاً مطلوب ارائه کند.

به گزارش خبرورزشی، روبرتو پیاتزا پس از شکست مقابل فرانسه در گفت‌وگو با والیبال ورلد اظهار کرد: نتیجه بخشی از بازی است اما در حال حاضر مهم‌ترین موضوع برای ما نیست. ما باید هر روز رشد کنیم. آنچه که امروز از آن رضایت دارم، این است که تیم ما توانست برابر تیمی که دو بار قهرمان المپیک شده، عملکردی نرمال و قابل قبول ارائه دهد.

وی ادامه داد: بازیکنان تیم مقابل نشان دادند که در بالاترین سطح والیبال جهان هستند و اعتمادبه‌نفس بالایی دارند. ما نیز تلاش کردیم تا نکاتی را در جریان بازی درک کنیم اما موفق نشدیم نه به‌ این دلیل که نمی‌خواستیم، بلکه چون در این لحظه درک برخی مسائل ساده هم بسیار دشوار است. بعضی‌ها فکر می‌کنند که برای فرانسه همه چیز آسان است، اما واقعا اینگونه نیست.

پیاتزا در پاسخ به این سوال که دوست دارید برای بازی با بلغارستان چه چیزهایی بهتر شود، گفت: اکنون باید یک بار دیگر انرژی خود را بازیابی کنیم. فردا بازی دشوار دیگری پیش‌رو داریم. حریف ما شانس رسیدن به فینال را دارد. هرچند ما دیگر شانسی برای صعود نداریم اما حفظ جایگاه‌مان در رنکینگ جهانی برای‌مان اهمیت زیادی دارد. می‌خواهم تیم خود را از همان ابتدای بازی فردا، همان‌طور که در آغاز بازی دیروز ظاهر شد، ببینم؛ با همان تمرکز و همان فضای تیمی.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران همچنین در پایان مسابقه با بیان اینکه این یک بازی سخت بود، اظهار داشت: ما از قبل می‌دانستیم که این یک دیدار سرنوشت‌ساز است. اگر می‌توانستیم از این بازی عبور کنیم، فردا یک دیدار دیگر و در ادامه آن راهیابی به فینال در پیش بود اما حالا دیگر بحث فینال در میان نیست. فقط باید بازی کنیم برای رتبه‌بندی جهانی‌مان و این موضوع برای ما واقعاً اهمیت زیادی دارد.

وی خاطرنشان کرد: امروز، فکر می‌کنم یک بار دیگر همه چیز را در زمین گذاشتیم، به‌ویژه در ست اول و سوم. در ست دوم، کمی اعتماد به نفس‌مان را از دست دادیم، چون وقتی در هر ست جلو هستیم و بعد به دلایل مختلف نتیجه را واگذار می‌کنیم، این شرایط ذهنی ممکن است تا مدت‌ها در ذهن باقی بماند اما چیزی که از بازیکنانم می‌خواهم این است که هر ست جدید، یک زندگی جدید است. آن ست قبلی باید سریع از ذهن خارج شود چون هر ست، یک چالش تازه است.

پیاتزا در پاسخ به این سوال که در مورد بازی فردا چه چیزی برای گفتن دارید، افزود: تصور کنید امروز بلغارستان در لهستان موفق شد لهستان را شکست بدهد. آنها توانستند شرایط را مدیریت کنند. لهستان با ترکیبی متفاوت از بازی مقابل ما وارد میدان شد اما در هر صورت والیبال بازی کردند و بلغارستان، هر روز در حال پیشرفت است، درست مثل تیم‌های دیگر؛ بنابراین، بازی فردا هم یک دیدار سخت دیگر خواهد بود. زمان زیادی برای ریکاوری نداریم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران عنوان کرد: شنیده‌ام که دو روز پیش کوبا بعد از ۱۵ سال موفق شد لهستان را شکست بدهد. اگر بخواهیم فقط تاریخ را مرور کنیم، این یک بی‌عدالتی است. ما نمی‌توانیم گذشته را تغییر دهیم اما می‌توانیم آینده را بسازیم.

وی گفت: در مورد بازی با فرانسه هم چیزهایی شنیده‌ام، اما من تمرکز خودم را بیشتر روی بازی امروز گذاشتم تا گذشته؛ نمی‌توانم گذشته را تغییر دهم، اما می‌خواهم آینده را تغییر دهم برای شما. از یک جهت خوشحال هستم، چون امروز نشان دادیم که فاصله بین ما و تیم‌های برتر آن‌طور که به نظر می‌رسد زیاد نیست. اما در واقعیت، این فاصله هنوز وجود دارد. اگر بتوانیم این مسئله را درک کنیم، می‌توانیم به‌سرعت پیشرفت کنیم.

جیانی: مربیان، بازیکنان و داوران ممکن است اشتباه کنند

تیم ملی والیبال ایران در یازدهمین مسابقه خود در لیگ ملت ها ۲۰۲۵ مغلوب فرانسه قهرمان المپیک شد. سرمربی تیم ملی والیبال فرانسه در باره این مسابقه اظهار داشت: بازی بسیار جالبی بود؛ یک مسابقه پرهیجان و رقابتی. چون هر دو تیم پیش از این بازی، دو پیروزی داشتند و در نهایت، در ست سوم، توانستیم در امتیازات پایانی پیروز شویم. من واقعاً چنین مسابقاتی را دوست دارم؛ زمانی که همه بازیکنان می‌خواهند در چنین سطحی از رقابت باقی بمانند. از نتیجه بازی خوشحالم چون مسابقه بسیار سختی بود.

آندره‌آ جیانی با بیان این‌که در ست پایانی، مشکلاتی در خصوص داوری پیش آمد، تصریح کرد: این طبیعی است؛ مربیان، بازیکنان و داوران همگی ممکن است اشتباه کنند. اما نکته مهم این است که در چنین لحظاتی، نباید شفافیت ذهنی خود را از دست بدهیم. باید در جریان مسابقه بمانیم، چون هر توپ می‌تواند سرنوشت مسابقه را تعیین کند.

وی درباره برنامه های تیم ملی والیبال فرانسه برای ادامه لیگ ملت‌ها گفت: آخرین بازی مرحله گروهی را برابر لهستان داریم. سپس یک هفته زمان خواهیم داشت تا برای مرحله یک‌چهارم نهایی آماده شویم. هدف این است که سطح بازی‌مان را از طریق نتیجه‌گیری، همچنان ارتقا دهیم. در بخش‌های پایانی هر مسابقه، باید تیم را برای رسیدن به نتیجه نهایی بسازیم.

سرمربی تیم والیبال فرانسه در پایان مسابقه با ایران در گفت وگو با والیبال ورلد نیز گفت: وقتی درباره این مسابقه صحبت می‌کنیم، باید بگوییم که بازی بسیار سختی بود. ست‌ها بسیار نزدیک پیش رفتند. این مهم است که تیم بتواند در چنین لحظاتی، به بخش پایانی ست برسد و در آنجا با تمرکز ذهنی و تفکر فنی، بازی را به نفع خود به پایان برساند.

آندره‌آ جیانی تصریح کرد: نخستین نکته‌، مخصوصاً برای پاسور فرانسه این است که در لحظات حساس پایانی، با هوشیاری ذهنی و خونسردی بازی کند. در ست دوم، از نظر سرویس و دفاع روی تور (بلاک) عملکرد بهتری داشتیم، فشار بیشتری آوردیم و موفق شدیم این ست را ببریم. اما در ست سوم، تیم ایران به بازی بازگشت، چون مقداری از همان هوشیاری ذهنی و خونسردی را از دست دادیم. اما در نهایت، امتیاز آخر را گرفتیم و این امتیاز، بسیار مهم بود. این یک امتیاز کلیدی بود برای راهیابی به مرحله نهایی در چین، و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

وی درباره مسابقه با لهستان در آخرین روز مرحله مقدماتی نیز گفت: این بازی در سطحی دیگر خواهد بود. نخست باید انرژی‌مان را بازیابی کنیم، چون سالن فردا پر از تماشاگر خواهد بود. تیم لهستان به برد نیاز دارد و تحت فشار زیادی قرار خواهد داشت. این فوق‌العاده است چون شرایطی ایجاد می‌کند که بازیکنان فرانسه نمی‌توانند آن را در تمرین تجربه کنند. ما باید از این شرایط در مسابقه استفاده کنیم؛ تا در چنین مسابقاتی حضور داشته باشیم، تجربه‌اش کنیم، و در سطح بالا باقی بمانیم.

بیشتر بخوانید: جدول لیگ ملت‌های والیبال پس از شکست ایران؛ سقوط شاگردان پیاتزا به رتبه دوازدهم +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی