یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۱
۰ |
۰

متنظر یک شکست نقل و انتقالاتی دیگر در استقلال باشید!

متنظر یک شکست نقل و انتقالاتی دیگر در استقلال باشید!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

گزینه خط حمله استقلال احتمالا فردا فصل جدید را در تیم سابقش به صورت ثابت شروع می کند.

به گزارش خبرورزشی، همانطور که پیش از این اطلاع داده بودیم، سعید سحرخیزان مهاجم جوان ایرانی که در هفته‌های اخیر به عنوان گزینه اصلی تقویت خط حمله استقلال مطرح بود، در تیم اورنبورگ باقی خواهد ماند.

با تصمیم کمیته انضباطی لیگ برتر روسیه، اورنبورگ از سقوط به دسته پایین‌تر نجات یافت و همین موضوع باعث شد تا سحرخیزان که پیش تر اجازه جدایی را گرفته بود، در ترکیب این تیم باقی بماند. بر اساس اخبار رسیده از روسیه، این بازیکن فردا در ترکیب اصلی اورنبورگ در دیدار برابر زسکا مسکو در هفته اول لیگ برتر روسیه قرار خواهد گرفت و این یعنی تمام امیدهای استقلال برای جذب او از بین رفته است. در صورت وقوع این اتفاق که احتمال آن بسیار زیاد است، یک شکست نقل و انتقالاتی دیگر در کارنامه استقلال و البته مدیران هلدینگ خلیج فارس که متولی باشگاه هستند، ثبت خواهد شد.

سحرخیزان که با عملکرد درخشان خود در فصل گذشته مورد توجه چندین تیم از جمله استقلال قرار گرفته بود، حالا باید فصل جدید را در لیگ روسیه ادامه دهد. به نظر می‌رسد مدیران استقلال باید به دنبال گزینه‌های دیگر برای تقویت خط حمله بروند و این تعلل آن ها صدای اعتراض هواداران را درآورده است.

بیشتر بخوانید: زمان بازگشت ملی پوشان کشورمان مشخص شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی