چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۴
۲ |
۰

اتفاق عجیب در ترکیه؛ کاپیتان پرسپولیس قید بازوبند را زد!

اتفاق عجیب در ترکیه؛ کاپیتان پرسپولیس قید بازوبند را زد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

امید عالیشاه در بازی دوستانه پرسپولیس دو بار پیشنهاد بستن بازوبند کاپیتانی را رد کرد.

به گزارش خبرورزشی، پرسپولیس درحالی در دومین بازی تدارکاتی ترابخود مقابل ترابزون اسپور به تساوی بدون گل رسید که در این بازی اتفاق جالبی رخ داد. در غیاب عالیشاه و امیری به عنوان دو کاپیتان اصلی پرسپولیس، محمدحسین کنعانی‌زادگان بازوبند را به بازو بست و کاپیتان سرخ‌پوشان شد.

در نیمه دوم وقتی عالیشاه خواست به زمین برود، کنعانی‌زادگان به رسم ادب و احترام کنار زمین رفت تا بازوبند را به امید بدهد. با این حال عالیشاه بازوبند را قبول نکرد و کنعانی‌زادگان هم گفت که خودش بازوبند را به بازو ببندد. چند دقیقه بعد وقتی کنعانی باید تعویض می‌شد، دوباره به سمت عالیشاه رفت ولی باز هم امید بازوبند را قبول نکرد و به مدافع ملی‌پوش پرسپولیس اعلام کرد بازوبند را نخواهد بست.

عالیشاه سپس به کنعانی‌زادگان گفت تا بازوبند را به سروش رفیعی بدهد و سروش بعد از بیرون رفتن کنعانی‌زادگان کاپیتان پرسپولیس شد. اینکه عالیشاه چرا قید بستن بازوبند را بست، مشخص نیست ولی احتمالا چون بازی دوستانه و تا حدودی بی‌اهمیت بود، عالیشاه ترجیح داد بازوبند را به بازو نبندد.

بیشتر بخوانید: پرسپولیس در ترکیه متوقف شد؛ تساوی سرد با ترابزون!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی