دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
۱۰ |
۴

بهزاد داداش زاده: به چه حقی یک آنالیزور در پرسپولیس تیم می بندد؟

حضور این بازیکن را در پرسپولیس مشکوک می‌دانم!/ شنیده ام هاشمیان روی دریافتی های خودش حساس است/ مطمئنم کارتال همین جوری نرفته؛ او را فراری دادند!

حضور این بازیکن را در پرسپولیس مشکوک می‌دانم!/ شنیده ام هاشمیان روی دریافتی های خودش حساس است/ مطمئنم کارتال همین جوری نرفته؛ او را فراری دادند!
زمان مطالعه: ۴ دقیقه

بهزاد داداش زاده پیشکسوت پرسپولیس گفت: به لحاظ فنی و در حال حاظر بازیکن خارجی سرتر از بازیکن داخلی است اما باید خودش را با شرایط وفق دهد و مشکل آسیب‌دیدگی نداشته باشد.

شرایط پرسپولیس در نقل و انتقالات و تغییراتی که در این تیم اتفاق افتاده، موافقان و مخالفان زیادی دارد. در این ارتباط روزنامه اعتماد با بهزاد داداش زاده پیشکسوت فوتبال مصاحبه ای انجام داده که خواندن بخش هایی از آن خالی از لطف نیست:

نظر شما درخصوص جذب حسین ابرقویی چیست؟

در فضای مجازی دیدیم که هواداران شاکی هستند اما از الان نمی‌شود گفت، بازیکنی که کاپیتان خیبر بوده بازیکن تاپ یا بدی بوده است فقط اینکه ابرقویی باید بداند که پرسپولیس، خیبر یا تیم دیگری نیست! بازی کردن در پرسپولیس شرایط خودش را دارد، اینجا همه مدعی هستند و کاپیتان و مردم از بازیکنان این تیم توقع دارند. درباره این بازیکن هم نمی‌شود از الان قضاوت کرد اما می‌توانم قضاوت کنم که چرا این‌طور تیم بستند و چه کسانی تیم را بستند! همه می‌دانند تیم در پست‌های دفاع وسط و دفاع راست مشکل داشته اما فقط وینگر خریدند.

آیا لیست کارتال این بوده یا وحید هاشمیان اینها را می‌خواسته؟

من می‌دانم که کارتال را فراری دادند! حالا کی او را فراری داده بیاید پاسخگو باشد!

می‌گویید کارتال می‌خواست بماند اما او را فراری داده‌اند؟

بله. شنیدیم که می‌گوییم و حالا هم باید پاسخگو باشند! آقای درویش و آقای استیلی بهترین نفرات برای پاسخگویی هستند. استیلی به عنوان نماینده ما پیشکسوتان آمد، این پست گرفتن‌ها برای چیست؟ راه باز کنند برای آینده خودشان یا بیزینس‌های خودشان؟

اما باشگاه پرسپولیس عنوان کرد دلیل جدایی کارتال وضعیت‌ جنگی ‌در کشورمان بود؟

مگر برای ساپینتو و مربیان و بازیکنان خارجی دیگر جنگ نیست؟ این حرف‌ها چیست؟ مگر الان جنگ است؟

 به باور شما دخالت‌ها در کار فنی باعث جدایی کارتال شد؟

بله. بله. تاریخ نشان داده و آقایان می‌دانند که از تیم بروند دیگر جایی پست نمی‌گیرند و نمی‌توانند تیم بگیرند برای همین هم تیم را طوری می‌بندند که بعد از رفتنشان تیم دچار چالش شود. الان به یک بیسواد هم بگویید تیم را ببندد، می‌داند این‌طور تیم نمی‌بندند.

حضور این بازیکن را در پرسپولیس مشکوک می دانم!/ شنیده ام هاشمیان روی دریافتی های خودش حساس است/ مطمئنم کارتال همین جوری نرفته؛ او را فراری دادند!

اگر مربی پرسپولیس بودید بین گولسیانی و ابرقویی کدام را انتخاب می‌کردید؟

گولسیانی، که او را به خاطر خودخواهی کارتال از دست دادیم. به خاطر مسائل نژادپرستانه که علیه کشور او صحبت کرده بود از دست دادیم و الان هم‌ می‌توانند او را بیاورند اما احتمالا گولسیانی به کسی باج نمی‌دهد.

دارید می‌گویید پرسپولیسی شدن ابرقویی مشکوک است؟

قطعا. مگر می‌شود آنالیزور یک باشگاه تیم ببندد؟ کارتال این آنالیزور را نمی‌خواست چرا او را حفظ کردند؟ بعد اینکه مدیر رسانه به چه حقی باید بیاید در کمیته فنی و درباره جذب بازیکن نظر دهد؟ مثل این می‌ماند که من بیایم کانال بزنم و مدیر رسانه‌ای پرسپولیس شوم! می‌شود؟ بنویسید به چه حقی مدیررسانه‌ای و آنالیزور برای تیم بزرگ پرسپولیس بازیکن می‌گیرد؟ چه کسی باید پاسخگو باشد؟

درباره‌ جذب احتمالی سرژ اوریه چه نظری دارید؟

به لحاظ فنی و در حال حاظر بازیکن خارجی سرتر از بازیکن داخلی است اما باید خودش را با شرایط وفق دهد و مشکل آسیب‌دیدگی نداشته باشد. در این صورت می‌تواند موفق شود. او بازیکنی است که در لیگ‌های معتبر بازی کرده است و باید خودش را با تاکتیک‌های هاشمیان وفق دهد. به هاشمیان هم می‌گویم، سه تا چهار نفر از اطرافیانش را حذف کند. او در ترکیه دو تا لیدر را بیرون کرد که کار قابل ستایشی است‌. مگر می‌شود لیدر بیاید در اردوی تیم؟

چقدر شناخت از وحید هاشمیان دارید، به نظر شما او اجازه دخالت در کار فنی را به افراد غیرمرتبط می‌دهد؟

از نزدیک شناخت ندارم اما شنیدم او روی دریافتی‌های خود خیلی حساس است و سر وقت مطالباتش را می‌خواهد، ضمن اینکه آدم مقرراتی و منظمی است اما چقدر نرمش نشان دهد باید ۵ هفته به او زمان داد. هر چند امسال پرسپولیس کار سختی دارد، جالب است که لیست پر شده و آقایان باید چندتا را بفروشند و درصدها اینجا مشخص می‌شود! با آگاهی وینگر گرفتند و حالا باید بازیکن آزاد کنند به تیم‌های دیگر می‌فروشند و این سیاست آقایان در پرسپولیس و جاهای دیگر است!

درباره پرونده بیرانوند و پیشنهاد مصالحه چه نظری دارید؟

مدیران تراکتور حالا متوجه شده‌اند که بیرانوند خطا کرده و می‌دانند که بیرانوند به مشکل می‌خورد رفته‌اند یک گلر تاپ گرفته‌اند  و بیرانوند هم می‌خواهد به استقلال بیاید تا بتواند از اهرم این تیم، استفاده کند!  فوتبال ما تا کجا سیاسی شده و به قهقرا رفته که این مشکلات وجود دارد. بحث منافع ملی هم، الان گلرهای بهتری از بیرانوند داریم که به لحاظ روحی هم در شرایط خوبی هستند. نیازمند یلی شده و حسینی همچنان می‌تازد پس کسی نگران منافع ملی نباشد! اگر اقتدار فدراسیون و ثبات و جدیت استیناف مهم است باید رای را اعلام کنند که همه می‌دانند به ضرر بیرانوند است و درسی می‌شود برای بقیه تا با احساس هواداران که سرمایه‌های فوتبال هستند، بازی نکنند.

صحبت پایانی؟

امسال پرسپولیس سال سختی دارد و نباید مشکلات بسازیم برای این تیم. مشکل هم معلوم است کجاست و مردم هم تجمع کردند اما نمی‌دانم چرا آقایان دودستی چسبیدند به این تیم. آقای درویش، آقای انصاری، آقای استیلی، بگویید به چه نیتی به پرسپولیس رفتید و حقوق ماهیانه شما چقدر است؟ عشق به پرسپولیس چقدر است که تیم را رها نمی‌کنید؟

بیشتر بخوانید: پیام ابرقویی به هواداران

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی