دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰
۳ |
۰

شایعه عجیب در خصوص ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صحت دارد؟

شایعه عجیب در خصوص ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صحت دارد؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

برخلاف شایعات سرژ اوریه عملکرد خوبی در تمرینات پرسپولیس داشته است

به گزارش خبرورزشی، سرژ اوریه مدافع راست ساحل عاجی چند روزی است که در تمرینات پرسپولیس حضور دارد تا در صورت تایید کادرفنی به این تیم بپیوندد. اوریه که رزومه خوبی دارد، چند وقتی از میادین دور بود ولی این روزها حضور فعالی در تمرینات پرسپولیس دارد.

طی روزهای اخیر شایعاتی در خصوص این بازیکن مطرح شد که هواداران پرسپولیس را نگران کرد. در مورد اوریه گفته شد که او آمادگی لازم را در تمرینات ندارد و هاشمیان از این بازیکن راضی نیست. حتی گفته شد که ستاره ساحل عاجی چند ماه زمان می خواهد تا به مرز آمادگی برسد. پیگیری های ما در این زمینه نشان می دهد شایعات در خصوص سرژ اوریه صحت ندارد و این بازیکن عملکرد خوبی در تمرینات پرسپولیس داشته است.

حتی بازیکنان پرسپولیس هم در مدعی هستند که اوریه فوتبالیست باکیفیتی است. مدافع سابق تاتنهام و پاریسن ژرمن مدتی است که تمرینات پرفشار تیمی را انجام نداده و به همین دلیل کمی از سایر بازیکنان پرسپولیس که از روز اول در تمرینات بدنسازی حضور داشتند، عقب تر است.

با این حال وضعیت بدنی اوریه به آن صورت که شایعه شد، نیست و این بازیکن با چند هفته تمرین می تواند خودش را به سطح آمادگی سایر بازیکنان پرسپولیس برساند و مشکلی برای حضور در بازی های رسمی هم ندارد. 

بیشتر بخوانید: ثانیه‌شماری هواداران پرسپولیس برای یک خبر مهم +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • صالح IR ۱۷:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۶
    ورود سرژ اوریه را به جمع ارتش سرخ تبریک می‌گویم، و می‌خواهم به عنوان یک پرسپولیسی قدیمی به ایشان بگویم ؛ مکتب ارتش سرخ یعنی فقط کوبیدن حریفان در مستطیل سبز ، بعلاوه حفظ ارزش های اخلاقی ورزشی ،یعنی رقابت سرسختانه داخل زمین و دوستی در خارج از مستطیل سبز والسلام و موفق باشی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی