چهارشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۰
۱ |
۰

بازیکنان استقلال ممنوع‌الخروج شده بودند!

بازیکنان استقلال ممنوع‌الخروج شده بودند!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بازیکنان استقلال پس از وقوع اتفاقی ارزشمند، با یک دردسر عجیب مواجه شده بودند.

استقلال هفتم مرداد سال ۱۳۷۰ توانست عنوان قهرمانی رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا را به خود اختصاص بدهد و امروز سی و چهارمین سالگرد آن اتفاق شیرین برای آبی‌پوشان است.

اتفاقا پرویز مظلومی که در همان تورنمنت تحت عنوان دستیار اول مرحوم منصور پورحیدری روی نیمکت می‌نشست، در همین راستا مصاحبه‌ای اختصاصی با خبر ورزشی انجام داد و به نکات مهمی اشاره کرد. سرمربی اسبق استقلال که در آن مسابقات تحت عنوان مربی روی نیمکت می‌نشست، در بخشی از گفتگوی خود با ما به نکته جالبی اشاره کرد و گفت: پس از اینکه قهرمان آسیا شدیم و دقیقا روزی که می‌خواستیم به سوی تهران پرواز کنیم، به ما گفتند شما اجازه خروج ندارید! این خبر برایمان عجیب و شوکه کننده بود اما دقایقی بعد توضیح دادند که چون استقلال با هتل محل اقامتش تسویه حساب نکرده، اجازه خروج از بنگلادش را ندارد و فقط زمانی می‌تواند این کشور را ترک کرده و چمدان‌هایش را در اختیار بگیرد که همه چیز با هتل تسویه شده باشد. البته آقای اولیایی که در آن مقطع مدیرعامل باشگاه استقلال بود، وارد عمل شد و در نهایت این قضیه مرتفع گردید تا پرواز را از دست ندهیم. اینهم یکی از خاطرات ویژه قهرمانی ما در بنگلادش بود که حالا ۳۴ سال از آن می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: مظلومی: من با ریکاردو ساپینتو درگیر شدم/ استقلال قهرمان شد، برایم پرونده ساختند!/ می‌دانم چه کسی در استقلال با دلال‌ها ارتباط دارد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • کاظم IR ۱۲:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۸
    بنگلادش چقد فعال بوده اونموقع.قعرمانی در بنگلادش😂مردم از خنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی