به گزارش خبرورزشی، پس از ماجرای جذب عیسی آل کثیر از سوی استقلال حال از باشگاه خبر میرسد که عضو هیات مدیره در تماس با رضا اسدی خواهان حضور او در استقلال شده است.
شب گذشته در خبرورزشی نوشتیم با توجه به استعفای علی نظری جویباری و اوجگیری اختلافات در مدیریت باشگاه استقلال پروسه انتقال قدرت بی سر و صدا در حال انجام است.
همانطور که گفتیم نقل و انتقالات باشگاه استقلال به یک عضو هیات مدیره سپرده شده که نام او برای تصدی صندلی مدیرعاملی نیز مطرح شده بود.
این عضو هیات مدیره در تماس با رضا اسدی از او برای حضور در استقلال دعوت به عمل آورده است. رضا اسدی بازیکن سابق پرسپولیس و تراکتور اکنون تحت قرارداد با سپاهان است و استقلال برای آوردن او به تهران باید با باشگاه سپاهان اصفهان به توافق برسد.
شنیدیم رضا اسدی نیز برای حضور در استقلال بی میل نیست. باید دید تصمیم نهایی رضا اسدی چه خواهد بود و مذاکره با سپاهان به کجا خواهد رسید.
بیشتر بخوانید: انتقال قدرت بی سر و صدا در استقلال؛ مسئول نقل و انتقالات مشخص شد!